Кат дървеница е мястото където би трябвало да го удължиш ако си в София, без значение къде ти е писан и къде се водиш че живееш.
На мен ми пишат вече 3-ти или 4-ти и понеже не обичам да им давам пари на ръка ги оставям малко да се упражняват в правопис, понеже на повечето им липсва доста практика.
После 3 месеца чакам докато ми излезе постановлението в Търново, и като минат те - пращам баща ми вземе талона и да ми го прати
По принцип си го подновявах в София месец за месец като изтече предния... до последния път когато се сблъсках с новата система в КАТ която раздава талончета.. и сутринта ми дава едни на които пише че има 180 човека преди мен на ред, а на обяд съвсем не дава.. та решението е или да си пусна ден отпуск (което няма да направя), или да се простя с 10 лева като вземат да ме проверяват.. и да си имам пак 1 месец нов акт с който си карам. Последното ми е по-добро и евтино като вариант отколкото да изгубя цял ден.
Случвало ми се е да ми се размине и акт-а като са ме спирали с изтекъл предишен.. но си е до късмет.