anger написа:До одеве си блъсках главата в колата - какво ли не проверих - открих нещо и силно се надявам да е от него. Значи в инжекциона влизат 3 букси - 2 отстрани и една отпред. Та, тази отпред е кафява. Откакто започна да ми прави това забелязвам, че тази букса нещо не е както трябва. Отворих я и се оказа, че отвътре е мокра - има една течност светлокафява, няма мирис, няма нищо. Измерих - не е проводима. Буксата има 4 изводаи всеки един от тях е обилно олят с тази течност. като отворих капака на инжекциона се оказа, че тече смес от бензин и струва ми се вода (а може да е само бензин) точно върху тази букса. Почистих я много старателно и внимателно и сега ще наблюдавам има ли ефект. Има едно кръгло уплътнение на капака на инжекциона, което е здраво, но пропуска. Като махна тази букса по време на работа на двигателя и колата моментално гасне. Някой има ли представа за какво е тя? 4 - те жички от нея отиват в едно пластмасово цилиндърче, което е овално от горния си край. Ако се окаже от това - може би ще трябва да сменя уплътнението. В момента нямам батерии на фотоапарата, ще снимам въпросната букса и ще покажа за какво става въпрос.
две от 4-те мисля че бяха външните са към дюзата закачени, другите средните са към един температурен датчик - над дюзата се намира, но точно този куплунг е хванат много добре , има и гумено уплътнение - силно се съмнявам да е там проблема. Някой чел ли ти е грешки на ЕКУ-то? там кво дава?