казвам се Иво монтирам автоаларми в Пазарджик карам Folkswagen Golf 4
когато имаш оргинален ключ с дистанционо управление(оргинален,фабричен) може да се монтира допълнителна автоаларма, която да се управлява само от фабричните дистанционни управления.Тя следи работата на фабричните дистанционни управления(ДУ).Автоалармата може да бъде китайска,бъгарска или италианска(много скъпи-италиански).В зависимост от функциите и възможностите на автоалармата, се получават малки недоразмения.
Golf 4 аларма?
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Точно това търсех с търсачката.Май тази екстра се нарича "Модул Комфорт".И тя е много гъзарска.Излизаш си от колата заключваш я и с друфо копче вдигаш стъклата.Искам да ви питам как става този номер.Какво се добавя към алармата или тя трябва да има тази екстра.И дали оригиналните си аларми имат въпросния "Модул Комфорт".Благодаря ви.
GOLF 4 PAUA

GOLF 4 PAUA

- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
russonera написа:Точно това търсех с търсачката.Май тази екстра се нарича "Модул Комфорт".И тя е много гъзарска.Излизаш си от колата заключваш я и с друфо копче вдигаш стъклата.Искам да ви питам как става този номер.Какво се добавя към алармата или тя трябва да има тази екстра.И дали оригиналните си аларми имат въпросния "Модул Комфорт".Благодаря ви.![]()
GOLF 4 PAUA
А като заключиш колата и прозорците се вдигат автоматично , не е ли същото или трябва задължително сам да си ги вдигаш?
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
flash написа:russonera написа:Точно това търсех с търсачката.Май тази екстра се нарича "Модул Комфорт".И тя е много гъзарска.Излизаш си от колата заключваш я и с друфо копче вдигаш стъклата.Искам да ви питам как става този номер.Какво се добавя към алармата или тя трябва да има тази екстра.И дали оригиналните си аларми имат въпросния "Модул Комфорт".Благодаря ви.![]()
GOLF 4 PAUA
А като заключиш колата и прозорците се вдигат автоматично , не е ли същото или трябва задължително сам да си ги вдигаш?
И аз това питам.Дали може да си вдигаш прозорците скопчето без да се влияе от заключването.Това си е гъзария.

На мен ми е достатъчно е че и да не е на контакт, пак могат да се затварят. Иначе вземи си Мерцедес, с гласова команда са
Тая аларма е много досадна. Вчера за пръв път й се хванах. Не знам как стана синхрона, обаче се заключи и точно запалих и почна да пищи. Върха на досадата е че трябва да излезеш, да затвориш вратата и да я отключиш наново за да спре...поне така беше при мен.

Тая аларма е много досадна. Вчера за пръв път й се хванах. Не знам как стана синхрона, обаче се заключи и точно запалих и почна да пищи. Върха на досадата е че трябва да излезеш, да затвориш вратата и да я отключиш наново за да спре...поне така беше при мен.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако голфа е с електрически стъкла има комфорт модул. При автомобили след 98 година на ФОЛКСВАГЕН ГРУП тази екстра стана като задължителна,но при автомобили които имат ел.стъкла на всички врати.
ако не работи при теб имаш проблем който,може да се открие с диагностична апаратура подобен случай имах с Пасат 4
ако не работи при теб имаш проблем който,може да се открие с диагностична апаратура подобен случай имах с Пасат 4
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”