F1 Бразилия

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Кой според вас ще спечели в Бразилия

Райконен
57
66%
Маса
11
13%
Хамилтън
9
10%
Алонсо
8
9%
или др.
1
1%

Общо гласове: 86
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 22 окт 2007 9:34

dready написа:Като се замисля ,може и да сте прави за нагласения финал.Въпреки ,че съм върл фен на Ферари си мисля ,че ФИА са им поставили условия при скандала с откраднатите документи.И за да не убиват интригата и при пилотите са направили тази постановка.

какви постановки бе ???????
ако онези двамата дето се бориха за 5 и 6 место се бяха сблъскали както непрекъснато се бутаха нали Хамилтън ставаше шампион !!!!!!

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 22 окт 2007 9:42

One написа:
dready написа:Като се замисля ,може и да сте прави за нагласения финал.Въпреки ,че съм върл фен на Ферари си мисля ,че ФИА са им поставили условия при скандала с откраднатите документи.И за да не убиват интригата и при пилотите са направили тази постановка.

какви постановки бе ???????
ако онези двамата дето се бориха за 5 и 6 место се бяха сблъскали както непрекъснато се бутаха нали Хамилтън ставаше шампион !!!!!!

Ама ти май не знаеш на кой свят живееш.Ами пак щяха да му засекат скоростите и готово.Помисли малко ,че ако бяха наказали и пилотите дали щеше да има такъв интерес към Формулата.Знае се кой е шампион само щяха да си въртят обиколки.

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пон 22 окт 2007 9:43

В Русия съм, в Русия съм.....тара ду дам, тара ду дам....
Много филми за конспирация гледате колеги.
Кими си заслужи титлата, просто е перфектен. Макларън сами си го начукаха.....Хамилтън ако продължава така ще е поредния ''велик" пилот еднодневка - само с газ до дупка и рисковани изпреварвания не става, трябва и акъл!!!!
Просто Ф1 тази година завърши по най-логичния начин! :D

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 22 окт 2007 9:46

Вие май пак не ме разбрахте.Аз съм ВЪРЛ ФЕН НА ФЕРАРИ ,но просто го допускам като вариант.Не ,че не се прецакаха сами и не ,че кими не заслужва.Но ме можете да отречете ,че и този вариант е възможен.

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пон 22 окт 2007 10:08

dready написа:Вие май пак не ме разбрахте.Аз съм ВЪРЛ ФЕН НА ФЕРАРИ ,но просто го допускам като вариант.Не ,че не се прецакаха сами и не ,че кими не заслужва.Но ме можете да отречете ,че и този вариант е възможен.

Колега всичко е възможно ако започнем да търсим под вола теле. Но съгласи се, че тази разлика от 1 точка зависеше от прекалено много фактори които никой неможе да контролира.... . Дори да са блокирали Хамилтън умишлено, каква е гаранцията че на Кими двигателя няма да гръмне, да спука гума или някой да го натресе при старта и да отпадне. Ако имаше договорка и сценарий едва ли някой ще да остави всичко да се решава от това дали колите на БМВ няма да се блъснат с някои 2 обиколки преди финала....

Потребителски аватар
toshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toshev » Пон 22 окт 2007 10:31

Еее, най-накрая!!! Супер съм щастлив! Само Ферари!

А за нагласени работи не вярвам, едва ли чак толкова са изпрегнали ! Пък и наистина, ако БМВ-тата се бяха блъснали, ако Кими беше направил грешка, ако беше получил повреда! Ами ако Маса беше получил повреда или беше отпаднал при поднасянето си! Алонсо ставаше шампион! Браво на Кими. Сега искам догодина и Маса да стане шампион!

А тоя Хамилитнян, Хамилутнян, абе еб..ли го къв беше, това си и заслужава. Неможе готованко (и посурляк), дето Алонсо му прави настройките на колата, и ония жгурт само кара,и завършва се 3-ти да ми стане шампион! Аий сиктир от тука....
Но Макларън са тъпи, вместо цялата година да подкрепят Алонсо като шампион и пръв пилот и да се борят за титлата правилно, те ми побутват некъв си там да ми станел шампион дебютант...де..а и тъпаците!

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пон 22 окт 2007 10:42

jettro написа:
dready написа:Вие май пак не ме разбрахте.Аз съм ВЪРЛ ФЕН НА ФЕРАРИ ,но просто го допускам като вариант.Не ,че не се прецакаха сами и не ,че кими не заслужва.Но ме можете да отречете ,че и този вариант е възможен.

Колега всичко е възможно ако започнем да търсим под вола теле. Но съгласи се, че тази разлика от 1 точка зависеше от прекалено много фактори които никой неможе да контролира.... . Дори да са блокирали Хамилтън умишлено, каква е гаранцията че на Кими двигателя няма да гръмне, да спука гума или някой да го натресе при старта и да отпадне. Ако имаше договорка и сценарий едва ли някой ще да остави всичко да се решава от това дали колите на БМВ няма да се блъснат с някои 2 обиколки преди финала....

Ако беше станало така пич, щеше веднага да има обжалване на решението за глобата на Хамилтън за втория комплект гуми, 10 места назад и готово, Бърни на всичко е способен.
След проблема просто е имало разговор между Ферари и Макларън
За това че има нещо фалшиво най-много ми говори поведението на Рон Денис, държи се като бит педераст, а обикновенно скача за всичко.
Има една мътна работа.
твърде много фактори се наредиха за да се получи този изход.
Сигурен съм че и БМВ тата накрая са получили заповеди от високо място да се поспрат.
Аз съм фен на Ферари и Кими, но нещо смърди.

Lizard, жълти вестници не чета, статията е била в Кориере дела сера.
Маса не може да пусне Кими нарочно, има наказания за това, отборна тактика от този вид не се допуска.
Не може и да го блъсне, пак наказание, плюс това Алонсо взима 8 точки и става шампион.
Научи се да пишеш грамотно:
щех - щях
зделка- сделка
изтория-история

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 22 окт 2007 11:53

Кими Райконен Е световен шампион за 2007 година! Удивителна!
Айде нека тегленето на локуми да продължи - нали това е целта, да има интерес към тоя спорт, толкова пари се дават, трябва да се връщат! Големи криминалисти се извъдиха тука всички. Нагласено - кое по-точно? Смях голям ...

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 22 окт 2007 12:21

Честито на Кими. Спечели пилота, който най- малко заслужаваше. Дори и Маса в повечето случаи караше много по- добре от него. А хем Кими беше 1-ви пилот на отбора и тактиката в състезанията, количеството гориво и т.н. бяха в негова полза. Както и вчера. Аз си мисля, че ако Маса не беше отпаднал в онова състезание (3-4 старта преди последния), където загуби шансове да се бори за титлата, може би той щеше да е шампион. Преди това състезание беше и с повече точки от Кими.
А за мен Алонсо го прееба отбора му. Просто нямаше шанс след скандала да се бори с Фераритата. Очевидно беше че колата му върви зле. Виждаше се, че дори БМВ-тата са по- бързи от него.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 22 окт 2007 12:34

Мне, съвсем не си прав за Кими. Още с идването си в отбора, Кими беше определен за втори пилот. Само можеш да погледнеш две неща, които са видими - номерата на болидите им, и цвета на малкия спойлер над въздухозаборника - винаги на водещия пилот е червен, а на втория жълт. А пък за карането - моля ти се - Кими е много по-кадърен от Маса, кара с много по-малко грешки. Освен това никой не е виновен за отпадането на Маса. И както каза Алонсо - шампион накрая става този, който има най-много точки. В случая Кими си ги спечели и според мен си заслужава титлата.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пон 22 окт 2007 12:54

Lizard написа:... Е те тогава да го видим Хамилтън колко струва, когато има силна конкуренция, не като тоз сезон кото и да праи все е наподиома, докато Маса, Кими и Алонсо се държаха за гушите, това калитарче се изниза като прадня в гащи нагоре по точките...

ами тогава, след като на макларън болида е бил най-добър и след като хамилтън е калитарче, що според теб новия шампион не се казва алонсо???

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 22 окт 2007 12:56

Маса и Баричело за мен са един и същ човек образно ...еднакви грешки.... и винаги не им достига на двамата да се борят за титлата правят две силни състезания годишно и 15 слаби ...ама и двамата са били дълго време в сянка ..нормално е...просто са си обречени ... Алонсо го прецакаха неговите си хора и си го начукаха сами ........ а защо го направиха ли ... ....... ами мъка им е че вече не останаха непаднали техни рекорди ..това е страна дала много на състезанията началото на миналия век и били образно казано първи във всички скоростни дистциплини .и просто винаги са толерирали техните си хора.... и още не могат да преглътнат че вече не сме началото на 19ти и 20 век когато владяха половината свят...догодина ще е интересно :) Кими е пич и финландската школа кърти

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пон 22 окт 2007 13:40

Някой случайно да е чул нещо от сорта, че двама от пилотите, които бяха пред Хамилтън са получили някакво наказание и Хамилтън се класира две позиции напред, грабвайки титлата???

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 22 окт 2007 13:51

Съмнява ме чак такива извращения да има.. ще падна от смях ако е така

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 22 окт 2007 13:52

да от Макларън сега ще обжалват решението на ФИА да не наказват тези двамата пред него заради различна температура на горивото ..сиреч надяват се да ги накажат въпреки че ФИА са решили да не ги ...но няма да стане ;)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”