jettro написа:dready написа:Вие май пак не ме разбрахте.Аз съм ВЪРЛ ФЕН НА ФЕРАРИ ,но просто го допускам като вариант.Не ,че не се прецакаха сами и не ,че кими не заслужва.Но ме можете да отречете ,че и този вариант е възможен.
Колега всичко е възможно ако започнем да търсим под вола теле. Но съгласи се, че тази разлика от 1 точка зависеше от прекалено много фактори които никой неможе да контролира.... . Дори да са блокирали Хамилтън умишлено, каква е гаранцията че на Кими двигателя няма да гръмне, да спука гума или някой да го натресе при старта и да отпадне. Ако имаше договорка и сценарий едва ли някой ще да остави всичко да се решава от това дали колите на БМВ няма да се блъснат с някои 2 обиколки преди финала....
Ако беше станало така пич, щеше веднага да има обжалване на решението за глобата на Хамилтън за втория комплект гуми, 10 места назад и готово, Бърни на всичко е способен.
След проблема просто е имало разговор между Ферари и Макларън
За това че има нещо фалшиво най-много ми говори поведението на Рон Денис, държи се като бит педераст, а обикновенно скача за всичко.
Има една мътна работа.
твърде много фактори се наредиха за да се получи този изход.
Сигурен съм че и БМВ тата накрая са получили заповеди от високо място да се поспрат.
Аз съм фен на Ферари и Кими, но нещо смърди.
Lizard, жълти вестници не чета, статията е била в Кориере дела сера.
Маса не може да пусне Кими нарочно, има наказания за това, отборна тактика от този вид не се допуска.
Не може и да го блъсне, пак наказание, плюс това Алонсо взима 8 точки и става шампион.
Научи се да пишеш грамотно:
щех - щях
зделка- сделка
изтория-история