Искам да сменя оригиналните пищялки в таблото със среди+пищялки или само пищялки,ама хем да са ефтинджос,хем хубави (звучи като началото на тъп виц).
Оригиналните почват да замазват много яко звука,като увелича свирката.Причината не е в свирката,тя си е готина.
Подскажете на Андро,какво да сложи на таблото?
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: Подскажете на Андро,какво да сложи на таблото?
не знам аз от Викиват за 20 лева взех идни тъндър дето имат една намотка върху магнита не знам точно модела, а един приятел си взе Сони за 45 лева ............ еми разлика не усетих между двата вида.......и свирят силно и качествено но повече високи че като напънеш баса......няма какandro_ написа:Искам да сменя оригиналните пищялки в таблото със среди+пищялки или само пищялки,ама хем да са ефтинджос,хем хубави (звучи като началото на тъп виц).
Оригиналните почват да замазват много яко звука,като увелича свирката.Причината не е в свирката,тя си е готина.

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:Много малко са истинските неща.
това е така.аз си купувах някви китайчета за таблото.отидох в един магазин за тонколони и си харесах няколко модела.казах на продавачката, че искам да ги пробвам как свирят в колата отвънка и тя даде.отидох и ги пробвах.иначе са двулентови

а също така да спомена нещо друго.един френд си купи едни трилентови за кората жвц ,а аз бях с някви китаици и моите вадеха в пъти по-добър звук , а цената им беше негови 100+ , а моите 35лв.така, че извода от ситуацията е да не си бутаме парите за скапи боклуци.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
говорители
Бошменки за 22 лв. Не че ги чувам ама не стържат даже и без филтри. Двулентови сини.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_ написа:Колко см са трябва да са говорителите горе в таблото на тройката,че да се затворят капаците? 10 см?8 см?
Същия въпрос за Polo 2F - какви са колоните в таблото отпред като размер, че искам да си купя по-новички...
ОФФ:
и още един въпрос да не пускам нова тема - рових сума време в нета, форумите и къде ли още не... кой в момента внася Алпин ? Попаднах на сайта на Примавокс, те ли са още, пращах мейли, няма отговор...много постно го дават...
Моля ако някой може да ми каже - на ПМ също ме устройва от къде да си купя нисък клас плейър Алпин, обичам да пазарувам от вносителя или възможно най-близкото звено - обикновенно е по лесно после с гаранционни замени, ремонти и други причини имам..
andro_ написа:Колко см са трябва да са говорителите горе в таблото на тройката,че да се затворят капаците? 10 см?8 см?
Те са 10 см при всички случаи,но ключа към загатката е високочестотния говорител(ако има такъв) да не е издаден прекалено много,защото не може да се затвори капака.Затова ти препоръчвам 2-лентови Сони-та от 40-42 лв комплекта,не се сещам модела,но високите са ниско разположени и свирят доста добре

edit. -намерих ги в електрон.бг

Павката написа:Същия въпрос за Polo 2F - какви са колоните в таблото отпред като размер, че искам да си купя по-новички....
За поло 2Ф са 8,7см говорителите за таблото,ето ти пак модел на Сони,само че твоя размер

п.п. лично аз не харесвам марката Сони за кар аудио,но ниската серия свири доста добре на плеър,няма ги траканията на по-високи мощности,изработени са добре и с качествени материали,абе държат се добре за цената си

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”