Подскажете на Андро,какво да сложи на таблото?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
andro_
Автомобил:
Двигател:

Подскажете на Андро,какво да сложи на таблото?

Мнениеот andro_ » Пон 22 окт 2007 20:48

Искам да сменя оригиналните пищялки в таблото със среди+пищялки или само пищялки,ама хем да са ефтинджос,хем хубави (звучи като началото на тъп виц).
Оригиналните почват да замазват много яко звука,като увелича свирката.Причината не е в свирката,тя си е готина.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Re: Подскажете на Андро,какво да сложи на таблото?

Мнениеот 6669 » Пон 22 окт 2007 20:56

andro_ написа:Искам да сменя оригиналните пищялки в таблото със среди+пищялки или само пищялки,ама хем да са ефтинджос,хем хубави (звучи като началото на тъп виц).
Оригиналните почват да замазват много яко звука,като увелича свирката.Причината не е в свирката,тя си е готина.
не знам аз от Викиват за 20 лева взех идни тъндър дето имат една намотка върху магнита не знам точно модела, а един приятел си взе Сони за 45 лева ............ еми разлика не усетих между двата вида.......и свирят силно и качествено но повече високи че като напънеш баса......няма как :wink:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 22 окт 2007 20:59

Аз ги режа с HPF,нема бас на малките колонки.Имам си касичка (с биричка :D).
Сичкото масов говорител е китайско,от едни фабрики идва.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Пон 22 окт 2007 21:19

еми това е твоя вариант пък сега ще почнат зарежи ги тея тъндъри тва ти онва ти :lol:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 22 окт 2007 21:28

MuTa4eTo написа:еми това е твоя вариант пък сега ще почнат зарежи ги тея тъндъри тва ти онва ти :lol:

За непросветените - Сони е оттам,Пионер,Панасоник,Блау и т.н. и т.н.

Много малко са истинските неща.

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Вто 23 окт 2007 13:28

andro_ написа:Много малко са истинските неща.

това е така.аз си купувах някви китайчета за таблото.отидох в един магазин за тонколони и си харесах няколко модела.казах на продавачката, че искам да ги пробвам как свирят в колата отвънка и тя даде.отидох и ги пробвах.иначе са двулентови mhihi .и не бяха повече от 15лв комплекта.и аз съм си направил настройки от плеара и на тях мн малко "палър" им идва и съм доволен от звука които вадят.разгледай ,има мн варианти.
а също така да спомена нещо друго.един френд си купи едни трилентови за кората жвц ,а аз бях с някви китаици и моите вадеха в пъти по-добър звук , а цената им беше негови 100+ , а моите 35лв.така, че извода от ситуацията е да не си бутаме парите за скапи боклуци.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 23 окт 2007 14:48

infinity

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

говорители

Мнениеот lozan67 » Чет 25 окт 2007 5:24

Бошменки за 22 лв. Не че ги чувам ама не стържат даже и без филтри. Двулентови сини.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 25 окт 2007 8:36

Колко см са трябва да са говорителите горе в таблото на тройката,че да се затворят капаците? 10 см?8 см?

Павката
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Павката » Чет 25 окт 2007 8:44

andro_ написа:Колко см са трябва да са говорителите горе в таблото на тройката,че да се затворят капаците? 10 см?8 см?

Същия въпрос за Polo 2F - какви са колоните в таблото отпред като размер, че искам да си купя по-новички...
ОФФ:
и още един въпрос да не пускам нова тема - рових сума време в нета, форумите и къде ли още не... кой в момента внася Алпин ? Попаднах на сайта на Примавокс, те ли са още, пращах мейли, няма отговор...много постно го дават...
Моля ако някой може да ми каже - на ПМ също ме устройва от къде да си купя нисък клас плейър Алпин, обичам да пазарувам от вносителя или възможно най-близкото звено - обикновенно е по лесно после с гаранционни замени, ремонти и други причини имам..

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Чет 25 окт 2007 14:20

andro_ написа:Колко см са трябва да са говорителите горе в таблото на тройката,че да се затворят капаците? 10 см?8 см?

Те са 10 см при всички случаи,но ключа към загатката е високочестотния говорител(ако има такъв) да не е издаден прекалено много,защото не може да се затвори капака.Затова ти препоръчвам 2-лентови Сони-та от 40-42 лв комплекта,не се сещам модела,но високите са ниско разположени и свирят доста добре :wink:

edit. -намерих ги в електрон.бг :arrow: ЦЪК,има ги и по големите маркети.

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Чет 25 окт 2007 14:28

Павката написа:Същия въпрос за Polo 2F - какви са колоните в таблото отпред като размер, че искам да си купя по-новички....

За поло 2Ф са 8,7см говорителите за таблото,ето ти пак модел на Сони,само че твоя размер :arrow: ЦЪК

п.п. лично аз не харесвам марката Сони за кар аудио,но ниската серия свири доста добре на плеър,няма ги траканията на по-високи мощности,изработени са добре и с качествени материали,абе държат се добре за цената си :wink:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 25 окт 2007 14:50

в полото може с леки изрязвания и 10 ка да набухаш..
вервай ми ;)

Павката
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Павката » Чет 25 окт 2007 15:44

Супер сте, благодаря за отговорите, ще проверя за преправянето, но и тези 8.7 ми изглеждат добре...
Хайде някой да ми подскаже сега от къде да си взема алпин плейър нисък клас
Извинявам се на колегата че му оспамих темата!

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Чет 25 окт 2007 16:05

Павката написа:Хайде някой да ми подскаже сега от къде да си взема алпин плейър нисък клас

от техномаркет, технополис, електрон бг онлайн можеш да пазаруваш и всички магазини за черна техника

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”