днес реших да отделя малко време на любовницата (както я нарича жена ми), а именно Пасат Б3.
Цели - смазване и регулиране на дръжките на вратите и подмяна на изгорели крушки.
След като установих как се регулират вратите ги смазах с някакъв спрей за смазване, но установих, че пластмаските, които служат за доуплътняване на дръжката след като се фиксира с болта, липсват на 3 от вратите ми. От тук въпрос нумеро уно - откъде могат да се намерят такива хуйовинки, защото всеки път като си отварям вратите имам чувството, че ще ми остане дръжката във ръката - има гаден луфт.
По втора точка. Установих, че ми е изгоряла крушката на 3-те врътки за парното, както и установих късно, че за да се подмени не е необходимо да се разглоби цялото табло.

Третия ми въпрос - видях един зелен светодиод на черен куплунг, който беше включен под тези 3 врътки (с 2-жилен кабел), но кабела му минаваше много по български и се чудя някой има ли представа за какво служи той и къде трябва да се завре?
Благодаря на всички, склонни да ме светнат по тези не толкова важни въпроси, които водят по-скоро до някакво лично удовлетворение, отколкото до нещо кой-знае колко важно.

Поздрави,
theater