H2O - извинявам се за некомпетентноста си, и дано да караш безаварийно и да не размиваш теми във форума.
Ако обиждам или натоварвам някой с темата си ИЗВИНЯВАМ СЕ
Леко и безаварийно каране на всички колеги.

Не бе пич,към тебе нямам нищо бре! Просто АМАН от МАЙСТОРИ! Та нали затова сме тук,да си помагаме кой как може.Ако знаеш колко золуми са ми направили "майсторите"... Затова ходя само при един!Ама бая нерви и пари ми строшиха докато намеря свестен!Сори ама не съм искал да те засегна по никакъв начин!eeedddeee написа:Kalin72 - Съжалявам незнам англииски.
H2O - извинявам се за некомпетентноста си, и дано да караш безаварийно и да не размиваш теми във форума.
Ако обиждам или натоварвам някой с темата си ИЗВИНЯВАМ СЕ
Леко и безаварийно каране на всички колеги.
Rabbit_TDI написа:Възможно е да е турбина от 101 коня и управлението да се бърка ,ама тва е май догатка просто ей така-пък лафове как различните охлюви правили различни налягания и физични явления не че не са възможни ,ама в случея май са изсмукани от пръстите.Виж номера на турбината и го напиши да ти кажат колегите от ква кола е.Съветвам те да направиш това което каза Kalin72 - демек тръгваш да гледаш как е управлението на турбината - маркучи,клапан на геометрията,Н75,маркуча към МАП-а на компа и т.н.Виж дали не е спукана тръба или кулер.Абе почни от евтините и елементарни неща.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 158 госта