Борче vs. Ауди А6
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:23, променено общо 1 път.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе тоя малкия с червената фанелка да не е отвял всички??????Знаех аз че е скрит рацер
Абе не знам ама вчера на серщата на 14,08,2005г Бората се представи наистина блестящо-то и задволанното устройство си е майстор явно:-))но ги рзаби всички мераклии. Аз не вервах-направо ми взе акъла.
Въпреки това гласувах за Аудито.
Кажете кога ще е гонката та и аз да дойда-заслужава си.
Ма тоя Wizi страшен рацер бре - отвя ме като куцо пиле домат.. то и аз май ще трябва да потренирам повечко .. да не говорим за разлика в личното тегло на водачите + 60 кг. в моя полза
Следващия път Wizi да кара с два чувала цимент на предната седалка, та поне малко да се поизравним
А бат Стани се скри, та сам брах срам...
малко копи пасте от http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=6557&st=60
Браво момче наказвай непослушниците bowdown bowdown bowdown

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мараба!
Истинският претендент да ми скъса шортите не се яви на сбирката, защото беше заседнал на плажа под слънчевите лъчи и солената вода. Ноо един друг агент с такова Ауди, но седан - демек по-леко - и такъв двигател бе наказано лошо
Сега не знам дали техническото състояние на това Ауди е било по-лошо от това на Аудито с което трябваше да се бягам, но мисля няма да е проблем да напердаша и другото.
Всички останаха адски очудени от резултата. До сега не бях стартирал с тази кола и по този повод използвах услугите на ESPто и по-точно на под програмата му ASR. Колата прави вълшебни стартове от към 2000 оборота, които дори са й повечко. Ако успея да я излъжа от към 1700-1900 да тръгна като хората ще е още по-добре.
Предавките са ми адски къси - на боянска изпълвам 4та. Последния претендент за титлата дизелов бегач беше един чисто нов Авенсис комби 2.2 150 коня 310Нм, който ме прескача лошо ако тръгне като хората с изключен тракшън, ноо след време и за него ще имам лек. Само да се върна в Германия и ще направя software update на компа
Две неща:
- ще има старт с въпросното Ауди с което сме се зачекнали от седмици насам кой е по-по-най, така че stay tuned!
- вероятно ще трябва да измислим друга скоростна отсечка където да можем да закачим някой друг по-горен зъб на скоростната кутия за да се види аджеба нагоре в километрите как седят нещата.
Ако трябва да правя някаква прогноза имайки предвид как се развиха нещата до сега ще бъде следното: на късо растояние като боянска няма да има шанс за каквото и да е било, но ако се бягаме на по-дълга отсечка може и да ми прибере разликата та дори и отгоре. Но дали ще ме мине.... не знам.... мисля ще му е доста трудно. Ще видим!
Истинският претендент да ми скъса шортите не се яви на сбирката, защото беше заседнал на плажа под слънчевите лъчи и солената вода. Ноо един друг агент с такова Ауди, но седан - демек по-леко - и такъв двигател бе наказано лошо

Всички останаха адски очудени от резултата. До сега не бях стартирал с тази кола и по този повод използвах услугите на ESPто и по-точно на под програмата му ASR. Колата прави вълшебни стартове от към 2000 оборота, които дори са й повечко. Ако успея да я излъжа от към 1700-1900 да тръгна като хората ще е още по-добре.
Предавките са ми адски къси - на боянска изпълвам 4та. Последния претендент за титлата дизелов бегач беше един чисто нов Авенсис комби 2.2 150 коня 310Нм, който ме прескача лошо ако тръгне като хората с изключен тракшън, ноо след време и за него ще имам лек. Само да се върна в Германия и ще направя software update на компа

Две неща:
- ще има старт с въпросното Ауди с което сме се зачекнали от седмици насам кой е по-по-най, така че stay tuned!
- вероятно ще трябва да измислим друга скоростна отсечка където да можем да закачим някой друг по-горен зъб на скоростната кутия за да се види аджеба нагоре в километрите как седят нещата.
Ако трябва да правя някаква прогноза имайки предвид как се развиха нещата до сега ще бъде следното: на късо растояние като боянска няма да има шанс за каквото и да е било, но ако се бягаме на по-дълга отсечка може и да ми прибере разликата та дори и отгоре. Но дали ще ме мине.... не знам.... мисля ще му е доста трудно. Ще видим!

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Че то едно Ауди ли беше, две ли дадоха кръв
Борчето ги размаза вчера на Бояна
Аре за дизеловите как да е - натръшка ги. Обаче като видех как разпъна едно двулитрово, 16 волтово, направо ми стана кеф.
Wizi, другия път им дай малко аванта, че целия Ауди клуб ще реве бате
. Бората наистина ги попиля всички. Даже аз не очаквах. Наистина, накрая едно ГТИ вентилирано му отряза главата на борчето, ама то си е в реда на нещата

Аре за дизеловите как да е - натръшка ги. Обаче като видех как разпъна едно двулитрово, 16 волтово, направо ми стана кеф.
Wizi, другия път им дай малко аванта, че целия Ауди клуб ще реве бате

-
- Автомобил:
- Двигател:
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Че то едно Ауди ли беше, две ли дадоха кръв
Wizi, другия път им дай малко аванта, че целия Ауди клуб ще реве бате. Бората наистина ги попиля всички. Даже аз не очаквах. Наистина, накрая едно ГТИ вентилирано му отряза главата на борчето, ама то си е в реда на нещата
колега с колко разлика го изяде ГТИ-то???

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”