Борче vs. Ауди А6

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

Кой е по-power?

Ауди-тo
28
43%
Борчето
37
57%

Общо гласове: 65
Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Вто 16 авг 2005 0:13

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Вто 16 авг 2005 8:31

не си написъл на какво растояние ще се дарпате или до определена скорост? гласувам за Бора и мисля, че Венто е прав

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 16 авг 2005 8:52

Абе бората е дръпнала,няма ще дръпне,скъсал ги е :twisted:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 16 авг 2005 9:46

Абе тоя малкия с червената фанелка да не е отвял всички??????Знаех аз че е скрит рацер

Абе не знам ама вчера на серщата на 14,08,2005г Бората се представи наистина блестящо-то и задволанното устройство си е майстор явно:-))но ги рзаби всички мераклии. Аз не вервах-направо ми взе акъла.
Въпреки това гласувах за Аудито.
Кажете кога ще е гонката та и аз да дойда-заслужава си.

Ма тоя Wizi страшен рацер бре - отвя ме като куцо пиле домат.. то и аз май ще трябва да потренирам повечко .. да не говорим за разлика в личното тегло на водачите + 60 кг. в моя полза
Следващия път Wizi да кара с два чувала цимент на предната седалка, та поне малко да се поизравним

А бат Стани се скри, та сам брах срам...

малко копи пасте от http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=6557&st=60

Браво момче наказвай непослушниците bowdown bowdown bowdown :dance: :dance: :dance: :yeaha: :yeaha: :yeaha:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 16 авг 2005 11:04

1сек разлика 0-100 по каталожни данни си е много според мен. Това са няколко коли разстояние накрая. Дори и да си по-добър рацер и да му дръпнеш в началото, после ще настигне и задмине. Лично мнение де..

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Вто 16 авг 2005 20:52

Много ми е кеф че ги е наказал :D

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Съб 20 авг 2005 14:53

Мараба!

Истинският претендент да ми скъса шортите не се яви на сбирката, защото беше заседнал на плажа под слънчевите лъчи и солената вода. Ноо един друг агент с такова Ауди, но седан - демек по-леко - и такъв двигател бе наказано лошо :D Сега не знам дали техническото състояние на това Ауди е било по-лошо от това на Аудито с което трябваше да се бягам, но мисля няма да е проблем да напердаша и другото.
Всички останаха адски очудени от резултата. До сега не бях стартирал с тази кола и по този повод използвах услугите на ESPто и по-точно на под програмата му ASR. Колата прави вълшебни стартове от към 2000 оборота, които дори са й повечко. Ако успея да я излъжа от към 1700-1900 да тръгна като хората ще е още по-добре.
Предавките са ми адски къси - на боянска изпълвам 4та. Последния претендент за титлата дизелов бегач беше един чисто нов Авенсис комби 2.2 150 коня 310Нм, който ме прескача лошо ако тръгне като хората с изключен тракшън, ноо след време и за него ще имам лек. Само да се върна в Германия и ще направя software update на компа 8)

Две неща:
- ще има старт с въпросното Ауди с което сме се зачекнали от седмици насам кой е по-по-най, така че stay tuned!
- вероятно ще трябва да измислим друга скоростна отсечка където да можем да закачим някой друг по-горен зъб на скоростната кутия за да се види аджеба нагоре в километрите как седят нещата.

Ако трябва да правя някаква прогноза имайки предвид как се развиха нещата до сега ще бъде следното: на късо растояние като боянска няма да има шанс за каквото и да е било, но ако се бягаме на по-дълга отсечка може и да ми прибере разликата та дори и отгоре. Но дали ще ме мине.... не знам.... мисля ще му е доста трудно. Ще видим! :D

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 23 авг 2005 15:44

най-много зависи от задволанното устройство,но ако приемем,че сте на едно ниво като карачи,аудито ще те бие,просто е доста по-мощно,а не е чак толкова по-тежко.Иначе ако дойде колегата HF с неговите 115 бензинови кончета ще ви издуха като саждички и двамата с нафтовите печици. :lol:

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Пон 29 авг 2005 9:51

Трагедия се разигра! Едвам го дръпнах с един рейс разстояние.... После тествахме и летящ старт, пък по едно време аз тръгвах без ESP за да сме сигурни че нищо не ми помага... Беше купон, мисля който беше там може да потвърди.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 29 авг 2005 10:03

Мдам...
Стана ми жал за собственика на Аудито, който накрая дори се качи да покара Борчето, защото така и не му се вярваше дори и след няколкото дръпки... 8)

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 29 авг 2005 10:33

Че то едно Ауди ли беше, две ли дадоха кръв :-)
Борчето ги размаза вчера на Бояна :-)
Аре за дизеловите как да е - натръшка ги. Обаче като видех как разпъна едно двулитрово, 16 волтово, направо ми стана кеф.
Wizi, другия път им дай малко аванта, че целия Ауди клуб ще реве бате :-). Бората наистина ги попиля всички. Даже аз не очаквах. Наистина, накрая едно ГТИ вентилирано му отряза главата на борчето, ама то си е в реда на нещата

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Пон 29 авг 2005 10:41

Мисля всички видяхме какво направи Борчето с колегите от Ауди :) Траурен ден беше вчера за тях :) Онуй 2.5 TDI както и да е, ама двулитровото вентилирано яйце, горкото умре от срам :)

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Пон 29 авг 2005 11:36

scuba написа:Че то едно Ауди ли беше, две ли дадоха кръв :-)
Борчето ги размаза вчера на Бояна :-)
Аре за дизеловите как да е - натръшка ги. Обаче като видех как разпъна едно двулитрово, 16 волтово, направо ми стана кеф.
Wizi, другия път им дай малко аванта, че целия Ауди клуб ще реве бате :-). Бората наистина ги попиля всички. Даже аз не очаквах. Наистина, накрая едно ГТИ вентилирано му отряза главата на борчето, ама то си е в реда на нещата

колега с колко разлика го изяде ГТИ-то??? :evil:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 29 авг 2005 11:39

...горе долу с колкото Бората отряза Аудито

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател: