Та ,имате ли някакви идеи за предупреждаване при опастност на пътя през ноща?
megalodon написа:Загрижеността ти е разбираема, но от друга страна всеки е длъжен да се съобразява с местността, времето, пътната настилка, и евентуалните животни, които могат да се появят. Според мен единично включване на аварийките би било най-ефикасно. От там нататък всеки отговаря сам за себе си.
wishmaster написа:Сигурно колегата, също като мен е минал по магистрала Хемус днес...
Карам си аз по Хемус, посока София, след Ботевград, точно преди последния тунел - зверска мъгла. Аз карам със 70 на аванта след 1 рейс. Рейса свива рязко - аз с него. И кво да видиш: една КРАВА на магистралата. Нема коментар... А колко е опасно или "Кво става ако се срещнете с кравата" - всеки може да си обясни...
п.с. обадих се в полицията. Все се надявам, че са взели някакви мерки...
wishmaster написа:Сигурно колегата, също като мен е минал по магистрала Хемус днес...
Карам си аз по Хемус, посока София, след Ботевград, точно преди последния тунел - зверска мъгла. Аз карам със 70 на аванта след 1 рейс. Рейса свива рязко - аз с него. И кво да видиш: една КРАВА на магистралата. Нема коментар... А колко е опасно или "Кво става ако се срещнете с кравата" - всеки може да си обясни...
п.с. обадих се в полицията. Все се надявам, че са взели някакви мерки...
Anbuch написа: един колега който кара като мен по същият мърсрут един кон му се беше качил на предният капак,беше счупил предният му прозорец и беше стъпил на пасажерската седалка до шофьора![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта