И като съм започнал
Малки проблемчета с Голф4
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Малки проблемчета с Голф4
Айде да помоля и аз за помощ. Значи на голфарата ми /тази в гаража/ салона е кожен, и има подгряване на седалките. И един красив ден цък да пусна подгряванети и, оооо ужас
не работи. Свалям едното копче и к'во да видя - няма кабели. Сигурно е сменян салона и нямам такива кабели. И как да проверя дали самите седалки имат подгряване.
И като съм започнал
при опит за кражба на колата ми стана така че разбиха ключалката на дясната врата и стартерния ключ. Сега паля с отверкта, защото където и да си поръчам ключа все казват 5-10дни и никога не пристига. Сега съм в Италия и като отидох на сервиз да го поръчам ми казаха пак същото, и уви пак си карам без ключ
. Някой да има идея какво да направя по двата въпроса.
И като съм започнал
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По първия въпрос-имаш подгреватели в седалките!Всеки Голф 4 с кожен салон има те са серия към кожения салон
Просто явно твоят му е присаждан и са сметнали че не е необходимо да пускат и инсталация а само копчета за красота.
По втория въпрос-когато си дойдеш в БГ обаждаш се и след 2часа имаш ключалки и ключ и всичко ще е работещо
По втория въпрос-когато си дойдеш в БГ обаждаш се и след 2часа имаш ключалки и ключ и всичко ще е работещо
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Vladko написа:По първия въпрос-имаш подгреватели в седалките!Всеки Голф 4 с кожен салон има те са серия към кожения салонПросто явно твоят му е присаждан и са сметнали че не е необходимо да пускат и инсталация а само копчета за красота.
![]()
Да обаче като имам копчетата и седалките, какво да направя че да заработят. Да търся донор за кабели или да опъвам нови.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”