При мен беше от това.В летните дъждове бях като аквариум

При Румен може да е още от жилото за предния капак и от кутията с предпазителите.Уплътнението и не е много добро и може от там да влиза вода.Дупката си е сериозна.
bobcho написа:Митко, Румба, имате ли шибидаци..., ако отговора е да е възможно дренажите ви да са запушени и да преливат.Всичко се стича по тавана и оттам по предните колони и в краката.
При мен беше от това.В летните дъждове бях като аквариум.
При Румен може да е още от жилото за предния капак и от кутията с предпазителите.Уплътнението и не е много добро и може от там да влиза вода.Дупката си е сериозна.
Nisko написа:Колеги, и аз се подмокрям само че между предна и задна седалка в дясно. И ако отпред все пак има откъде да протече то отзад освен от тапите не знам откъде може да е. Така ще е ако колата се движи, а то и когато е оставена в покой.Като гледам задната дясна врата се затваря добре. Изглежда ще трябва да седя в колата когато вали и да дебна?
Dart написа:Колега Nisko, провери си дали найлона,който е под кората на вратата е здрав. Ако е скъсан - подлизва от там и тече в купето.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта