Г2 ГТИ-пак проблеми с помпи
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Г2 ГТИ-пак проблеми с помпи
от голф 2ка?имам предвид от гърлото на резервоара.то отдолу от помпата е ясно че няма какво толкова да източат 

Последна промяна от parno на Пет 02 ное 2007 17:16, променено общо 5 пъти.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С точенето на бензина как да е.сипах бензин но колата пак не иска да запали.помпата в резервоара си работи.пробвах и с друга помпа направо към акумолатора работят без проблем.НО като я сложа на рамото и като я потопя в резервоара включвам буксата помпата завърта за по-кратко време от преди и след това при всяко подаване на контакт не иска да завърти.с дугата помпа е същата работа.
някъде по кабелите да прави проблем.реле нещо?буксите?
идей някой ако има някакви да сподели .
някъде по кабелите да прави проблем.реле нещо?буксите?
идей някой ако има някакви да сподели .
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Смоки, нещо нищо не ми стана ясно тот това, дето си написал, ама относно релето... виж в тоя линк
http://icelord.net/vw/doc/1081-12.pdf
Пише, че на позиция №2 се намира ралето за горивната помпа (при инжекционни системи)
Картинката с релетата е на стр. 21
http://icelord.net/vw/doc/1081-12.pdf
Пише, че на позиция №2 се намира ралето за горивната помпа (при инжекционни системи)
Картинката с релетата е на стр. 21
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами не ти стана ясно щото и на мен не ми е много ясно какво питам и какво търся
същото го гледам и аз което си пост-нал но на тази схема има доооста релета.разбрах че под номер 2 е за помпите.но при мен на таблото с бушоните няма и половината на тези релета.имам няколко номерирани под 15 17 19 21 20 22 сега ще ида да пробвам едно нещо ама незнам .търсих някъде по кабели и букси дефект ама няма.
на тази схема от реда релета 1 до 6 над тях има плоча с номера от 13 до 24.при мен такава плоча няма.проследих кабелите на помпите(лилав/ черен и червен /жълт стигат до черна букса която влиза на място "Е" на схемата.почистих с контактен спрей.отварях ги тия релета и пак никва не разбрах.освен да се замерят с мултимер ама на тъй и не се научих на времето как става номера
ако е реле дано се продават че като търсих букса за помпата под колата ми казаха че такива работи нямат и нямало да имат и всичко си го правя сам

на тази схема от реда релета 1 до 6 над тях има плоча с номера от 13 до 24.при мен такава плоча няма.проследих кабелите на помпите(лилав/ черен и червен /жълт стигат до черна букса която влиза на място "Е" на схемата.почистих с контактен спрей.отварях ги тия релета и пак никва не разбрах.освен да се замерят с мултимер ама на тъй и не се научих на времето как става номера

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smoke написа:ами добре.ако е до търсачката незнам как изобщо намирате нещо с нея направо си е мисия невъзможна
Ето как:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=45074
иначе казано с фантазия, желание и упоритост.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”