В книжкага с/у тази лампа пише"Spia dei gas di scarico"
ако може да ми го преведете!Опитах се да нарисувам лампата,ето я
ще съм ви много благодарен както винаги,ако някой ме светне кво става по двигателя на машината ми

bobcho написа:Качвай я на VAG-COM и ще си каже всичко.Имаше ли някакви странности в поведението на двигателя преди да свтне лампата?
Лампата означава да се провери двигателя.
gr_kanev написа:Не се смейте ! Машинен превод на :
- руски :
если lampeggia:il catallizzatore может essersi нанесенный вред из-за combistione imperfetta., если он загорается: в течение хода и подтвержденный повреждение (напр. в зонд Lambda) который давать место в ухудшение качества газов разгружать. Уменьшать скорость и предпродолжать с осторожностью до самой близкой точки помощи "Фольксваген", где будет нужно заставлять контролировать двигатель.
- английски :
if lampeggia:il catallizzatore can essersi damaged because of a combistione imperfetta. if it catches fire: during the march and verified a breakdown (for example. to the sounding line Lambda) what have given place to a worsening of the quality of the gases unload. To reduce the velocity and to prefollow with caution up to the nearest point of assistance Volkswagen, where it will be necessary to make checking the motor.
Ако пак не разбираш, другите варианти са на немски, френски, испански и португалски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта