обади се компа-РЕШЕНО

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

обади се компа-РЕШЕНО

Мнениеот Popeto_89 » Чет 01 ное 2007 18:31

Днеска ми сметна една лампа на компа и не знам какво е! Ходих до един сервиз и там ми казаха,че може да е от много работи,също така ми казаха,че двигателя работи в авариен режим! Колата утре ще я качвам на комп!
В книжкага с/у тази лампа пише"Spia dei gas di scarico"
ако може да ми го преведете!Опитах се да нарисувам лампата,ето я
Изображение

ще съм ви много благодарен както винаги,ако някой ме светне кво става по двигателя на машината ми :cry:

Последна промяна от Popeto_89 на Пет 02 ное 2007 10:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Чет 01 ное 2007 18:54

Качвай я на VAG-COM и ще си каже всичко.Имаше ли някакви странности в поведението на двигателя преди да свтне лампата?
Лампата означава да се провери двигателя.

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Чет 01 ное 2007 19:11

bobcho написа:Качвай я на VAG-COM и ще си каже всичко.Имаше ли някакви странности в поведението на двигателя преди да свтне лампата?
Лампата означава да се провери двигателя.

не!колата си е както преди,пали си добре,върви си!
Все едно не е светнала таз лампа

п.п. имаш ли програма за превод от италиански на бг

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Чет 01 ное 2007 19:18

ако някой може да ми го преведе!

se lampeggia:il catallizzatore puo essersi danneggiato a causa di una combistione imperfetta.

se si accende: durante la marcia si e verificato un guasto(per es. alla sonda Lambda) che ha dato luogo ad un peggioramento della qualita dei gas scarico.
Ridurre la velocita e preseguire con cautela fino al piu vicino punto di assistenza Volkswagen,dove sara necessario far controllare il motore.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Чет 01 ное 2007 19:33

Не се смейте ! Машинен превод на :
- руски :
если lampeggia:il catallizzatore может essersi нанесенный вред из-за combistione imperfetta., если он загорается: в течение хода и подтвержденный повреждение (напр. в зонд Lambda) который давать место в ухудшение качества газов разгружать. Уменьшать скорость и предпродолжать с осторожностью до самой близкой точки помощи "Фольксваген", где будет нужно заставлять контролировать двигатель.

- английски :
if lampeggia:il catallizzatore can essersi damaged because of a combistione imperfetta. if it catches fire: during the march and verified a breakdown (for example. to the sounding line Lambda) what have given place to a worsening of the quality of the gases unload. To reduce the velocity and to prefollow with caution up to the nearest point of assistance Volkswagen, where it will be necessary to make checking the motor.

Ако пак не разбираш, другите варианти са на немски, френски, испански и португалски.

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Чет 01 ное 2007 19:37

gr_kanev написа:Не се смейте ! Машинен превод на :
- руски :
если lampeggia:il catallizzatore может essersi нанесенный вред из-за combistione imperfetta., если он загорается: в течение хода и подтвержденный повреждение (напр. в зонд Lambda) который давать место в ухудшение качества газов разгружать. Уменьшать скорость и предпродолжать с осторожностью до самой близкой точки помощи "Фольксваген", где будет нужно заставлять контролировать двигатель.

- английски :
if lampeggia:il catallizzatore can essersi damaged because of a combistione imperfetta. if it catches fire: during the march and verified a breakdown (for example. to the sounding line Lambda) what have given place to a worsening of the quality of the gases unload. To reduce the velocity and to prefollow with caution up to the nearest point of assistance Volkswagen, where it will be necessary to make checking the motor.

Ако пак не разбираш, другите варианти са на немски, френски, испански и португалски.

мерси колега! разбрах горе-долу за какво става въпрос!

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Пет 02 ное 2007 10:27

качих я на VAG-COM и излезна,че датчика за температурата на горивото нещо се е объркал! Нулирахме и после я проверихме пак но този път всичко си беше ок! :lol:

:lock: :lock:

Върни се в “Passat”