lamer4e написа:Като стигнеш до читъв термостат кажи и аз да си зема че до момента 130 кинта назад и ми е много добре
ооо термостати няма да купувам...4 ми стигат

Е убаво де,при мен е по същия начин,слагам термостата по диагонал от долу на горе.Първо пъхам термостата,после го придържам с пръст и намествам фланеца.Ама за да затворя фланеца трябва да си извадя пръста и те тогава явно се размества...чудя се дали неможе някакво уплътненийце нещо.Инак след малко отивам да си взема новия,дано са го получили.chefito написа:... Има си 2 улея и като не погледнеш а просто го сложиш, той отива в първия и съответно не уплътнява....системата като вдигне леко налягане и започва да цвърчи водица яко към радиатора...просто се наведете и сложете термостата на точното място. ...
maks написа:Е убаво де,при мен е по същия начин,слагам термостата по диагонал от долу на горе.Първо пъхам термостата,после го придържам с пръст и намествам фланеца.Ама за да затворя фланеца трябва да си извадя пръста и те тогава явно се размества...чудя се дали неможе някакво уплътненийце нещо.Инак след малко отивам да си взема новия,дано са го получили.chefito написа:... Има си 2 улея и като не погледнеш а просто го сложиш, той отива в първия и съответно не уплътнява....системата като вдигне леко налягане и започва да цвърчи водица яко към радиатора...просто се наведете и сложете термостата на точното място. ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 54 госта