та ще изкара ли хубав звук ?
Благодаря ви предварително

KOCMOC написа:утре заминавам на вилата и ще пробвам да махам катализатора и ще пиша , а за филтара по натам)
и аз мисля така може да е малко половерчето ама си има хубави стартове (като за 1000 сс ) а както верно е малко от моето изкача един 110 кила каменарgroznika написа:Е, колега...
Първо колата далеч не бръмчи така както го обясняваш...
айде недей да целиш с тези камъни от прозореца, че колкото ми е малка колата няма да повярваш какъв голям човек слиза от нея
Lizard написа:.... Да верно има хубав звук като минеш 3-4000 обората ама за кратко, ако може да се изключва на дълаг път ще е супер. Ама пълно щастие няма!!!
Аз съм се возил в бръмчалник... УЖАС!!!!
Карал съм бръмчалник, една мазда 323ф, ми на магстралата като си я настъпя и за 5 мин. мозака ми започва да тече през ушите!! Да верно има хубав звук като минеш 3-4000 обората ама за кратко, ако може да се изключва на дълаг път ще е супер. Ама пълно щастие няма!!
---> уби всичко детско в мен !!!Колеги знаете ли, че е влязла в сила наредба №32 на Министрерството на транпорта, според която от 01.01.2008г. всички автомобили произведени след 1992г. (без значение бензин или дизел) трябва да бъдат задължително с катализаторни устройства. За автомобилите без катализатори е предвидено спиране от движение до поставянето на такива.
Ако се интересувате, координатите ми ги има във форума. Мога да помогна.
KOCMOC написа:---> уби всичко детско в мен !!!Колеги знаете ли, че е влязла в сила наредба №32 на Министрерството на транпорта, според която от 01.01.2008г. всички автомобили произведени след 1992г. (без значение бензин или дизел) трябва да бъдат задължително с катализаторни устройства. За автомобилите без катализатори е предвидено спиране от движение до поставянето на такива.
Ако се интересувате, координатите ми ги има във форума. Мога да помогна.
brabus написа:Ами честита придобивка
За конете нали знаеш лафа - не може целия до края и душата в рая!
Та хем да върви, хем да не харчи.
Преди 2 седмици гледах каталога на D&W и по-специално K&N филтрите.
Там онези сладури се биеха в гърдите, че с панелен филтър, който си влиза в стандартната кутия, точно за твоя двигател, но на Поло, резултата бил с 3 кс повече и 11 Nm отгоре. Цената на K&N е около 120 лв. Всичко друго ми се струва "мисията невъзможна"
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта