Проблем със CD-то и едната колона за музика.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Проблем със CD-то и едната колона за музика.

Мнениеот Green_Madness » Сря 07 ное 2007 6:36

Пичове, от два-три дена нещо става. Касетофона, след като поставя панела си свири, но на моменти изгасва дисплея, продължавайки да си работи :shock . Отделно дясната колона, ту свири, ту не свири, или пращи. Свързани ли са двата проблема, и ако не пишете за какво става въпрос, че е много изнервящо. :?

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 07 ное 2007 6:37

Сори, моля темата да бъде преместена.

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Сря 07 ное 2007 6:47

Панела наи вероятно си го изтьрвал без да искаш, аз едно сони имах еи така стана накрая като го изтьрвах на 9-тия пьт :oops: . А тонколоната предполагам че си я разпрал, мьчил си се да спестиш някои друг литьр гориво от басовете, като си искал те да те бутат mhihi .Мисля че не са свьрзани двете неща.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 07 ное 2007 7:02

slavi ivanov slavov написа:Панела наи вероятно си го изтьрвал без да искаш, аз едно сони имах еи така стана накрая като го изтьрвах на 9-тия пьт :oops: . А тонколоната предполагам че си я разпрал, мьчил си се да спестиш някои друг литьр гориво от басовете, като си искал те да те бутат mhihi .Мисля че не са свьрзани двете неща.

Не колега, панела нито е изпускан нито нищо.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Сря 07 ное 2007 8:07

Изключи развалената колонка от буксата,която влиза в касетофона и пиши дали се е оправил дисплея.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 07 ное 2007 8:33

тръба написа:Изключи развалената колонка от буксата,която влиза в касетофона и пиши дали се е оправил дисплея.

Благодаря, но бъкел не разбирам от тия неща. :oops: Колоните не съм ги слагал, бяха си в Голфа като го взех. Просто ми монтираха касетофона и това е, но при всички случай има проблем. :?

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Чет 08 ное 2007 12:33

какво ти е цд-то?по4исти си панела особено металните пластинки на гърба които го свързват с player-a,не контактува добре и премигва наи вероятно,а тонколоната,може би когато е монтирано устроиството отзад не са свързани добре буксите,щото мястото зад цд-то е доста ускъдно и трябжа да се понатисне малко и явно ти подтиска кабела за тонколоната,извади го и прегледай внимателно

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Чет 08 ное 2007 15:07

студена спойка е проблема за дисплея и тонколоната.единственото решение е да свалиш панела и да го разглобиш и всички спойки да ги повториш с поялник.за тонколоната може и хлабава връзка отзад при жаковете :wink:

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Пет 09 ное 2007 0:58

Щом не си "ти" с тези неща,по-добре не го базикай!Има доста тънкости и усет,за който са нужни години трупане на опит и поне един Голф,пълен с електроника,дето си съсипал.Ще трябва да се довериш на някой да ти го оправи.Съветвам те да обърнеш внимание на проблема бързо,защото може да ти изгори си-ди плеъра,дори е възможно да ти се запали колата!Намирисва ми на проблем с ток,а токът не обича слабите връзки и е лош,и отмъстителен.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”