Проблем със CD-то и едната колона за музика.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със CD-то и едната колона за музика.
Пичове, от два-три дена нещо става. Касетофона, след като поставя панела си свири, но на моменти изгасва дисплея, продължавайки да си работи
. Отделно дясната колона, ту свири, ту не свири, или пращи. Свързани ли са двата проблема, и ако не пишете за какво става въпрос, че е много изнервящо. 
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
slavi ivanov slavov написа:Панела наи вероятно си го изтьрвал без да искаш, аз едно сони имах еи така стана накрая като го изтьрвах на 9-тия пьт. А тонколоната предполагам че си я разпрал, мьчил си се да спестиш някои друг литьр гориво от басовете, като си искал те да те бутат
.Мисля че не са свьрзани двете неща.
Не колега, панела нито е изпускан нито нищо.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
какво ти е цд-то?по4исти си панела особено металните пластинки на гърба които го свързват с player-a,не контактува добре и премигва наи вероятно,а тонколоната,може би когато е монтирано устроиството отзад не са свързани добре буксите,щото мястото зад цд-то е доста ускъдно и трябжа да се понатисне малко и явно ти подтиска кабела за тонколоната,извади го и прегледай внимателно
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щом не си "ти" с тези неща,по-добре не го базикай!Има доста тънкости и усет,за който са нужни години трупане на опит и поне един Голф,пълен с електроника,дето си съсипал.Ще трябва да се довериш на някой да ти го оправи.Съветвам те да обърнеш внимание на проблема бързо,защото може да ти изгори си-ди плеъра,дори е възможно да ти се запали колата!Намирисва ми на проблем с ток,а токът не обича слабите връзки и е лош,и отмъстителен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”