Значи много ме дразни тва!! Има едно самофорсиране мецду 900-1200 и то не всеки път . Бях пускал и тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... highlight= , ама не получих отговор.От тогава съм сменил термостата,датчика за температурата,антифриз и палец и отново и отново си го има тва самофорсиране.Може ли да е механичен проблема в смисъл в мотора?
Иначе съм сменил-свещи,кабели,дросел и ламбда.Сега в събота ще сменя и дистрибуторната капачка.
Ами тва е!Благодаря!
Хм,колко съм глупав В движение като съм освободил на скорост оборотите винаги са заковани.
Тва става като съм на место демек на празен ход.
Демек като седя на някой наклон ми се самофорсира.Четох ,че може да е нещо спирачните маркучета,ама дори като не държа спирачката,а съм на ръчна пак си става.Лошото е,че дори тогава не става всеки път,а мен си ме дразни.
ами колега има една тема за чистене на дросела, може да пробваш.
И при мен се получаваше много рядко, лятото почти на всеки сфетофар ако е пуснат климатика. Но отидох в бош сервиз за дигностика и там ми я почистиха и настройха и имаше положителен ефект.
Ако го правиш сам ти препоръчвам веднага след процедурата да се отбиеш в Бош за дигностика на компютар хем ще проверят за грешки хем ще ти настроят клапата. Нормална цена за това е 15лв. Ако отидеш там да направят и почистването ще ти земат 40-45лв, но поне аз го гледах ко прави и наистина добре я изчисти.
При мен имаше подобен проблем - форсиране при натиснат спирачен педал. Причината се оказа механична - сервото на спирачките, или от другаде губи вакуум, променя характеристиките на единия от цилиндрите и компа компенсира. Ако сервото съска при натиснат педал - от него е. Ако не - търсй из мъркучите.