Маслената с-ма
-
- Автомобил:
- Двигател:
Маслената с-ма
Здравейте имам следния проблем карам Пасат-2 АBS мотор 1,8 mi .Започна да ми мига лампата на маслото ,смених го време му беше но продължи да мига когато загрее колата .Смених датчиците и двата ,нищо.И замерих налягането на тихи обороти и загряла кола държеше 3bar и след малко без причина или промяна на оборотите качи на 5,5-6 bar.После плавно пак идва на 3 bar. И от време на време не всеки път като дам на контакт оборотомера ми отива на max и си пада после .Даите съвети моля .Маслото е 15w40 . Сега когато за последно пробвах не свети хич единствено като дам назад много рязко мига един път.Но ме е шубе да я карам да не пустинясам двигатела .
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Едно нещо не мога да разбера, в момента точно долната тема е за същото, през няколко дена се появява по една нова в същия дух, ми ползвайте търсачката бе хора... Или все да си повтаряме - промивка на маслената система и после слагаш полусинтетика Motul 4100 Power 15W50 и проблема се решава (в общия случай)

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:Едно нещо не мога да разбера, в момента точно долната тема е за същото, през няколко дена се появява по една нова в същия дух, ми ползвайте търсачката бе хора... Или все да си повтаряме - промивка на маслената система и после слагаш полусинтетика Motul 4100 Power 15W50 и проблема се решава (в общия случай)![]()
Зомбира ви тва масло ....и секта станахте... мотул та мотул...мажи мотора, основни ремонти прави, и свирка даже при желание..