Потрошиха ми колата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
stoyan0264
Автомобил:
Двигател:

Потрошиха ми колата

Мнениеот stoyan0264 » Чет 08 ное 2007 11:17

Здравеите братя,
Нямам думи - оше като купих колата я закарах в сервиз за подмяна на компоненти по ходовата част и разбира се за смяна на радиаторчето на парното.Нали така и така е там да я понаправят.Не едно нещо на едно място друго на друго и тнт.Взех я и почнах да я карам без музики за да мога да чуя дали дрънчи нещо след ремонта.След два дена посягам да вкл. радиото и ми стана лошо-пласмасата около радиото беше спукана и като а бутнах се отпра цяло парче.Личеше си как са заластяли да извадят радиото мамичката им и копелдаци(извинете ме за езика но съм бесен)
после след още 2 дена волана почна да се допира до кормилната кутия и да стърже много гадно.Как да ги оправя?Мога ли да купя от моргата целия пластмасов компонент?
Дадох да ми я направят а те я ***** в ****!
Мога да си представя как са оправили ходовата част!
Казах им уредите за темп. и бензина НЕ РАБОТЯТ и ДА СЕ ОПРАВЯТ!
Изрично!Отивам да я взема и кво?
Жената приемчик казва "КОЛАТА Е ГОТОВА" аз я питам всико ли е на ред а тя каза АБСОЛЮТНО.Питам за уредите спциално.ДА ОПРАВЕНИ СА е отговора.Бода ключа и НИХТАРБАЙТЕН.
Какво стана бе педали нали колата е ОК/
И идва един ушат травестит и почва то сега ..........ама.........то таблото.......то ама маи не то и с осра иначе парите даваи сервиза е добър мамка им.Сега трчбва да си разглобя таблото и да почна да стягам болт по болт за тея момченца.
И имах към 13-15 л бенз.Като взех колата (нали пали винаги на бенз)на 4-я ден не запали.ЩО?
Сетете се?
Извинете ме още веднъж,защото обърнах форума на изповед.ком

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Чет 08 ное 2007 11:35

Тея заслужават да им натрошиш стъклата на колите и на сервиза!Може да взимат пари а работата като хората не могат да си свършат! :076: :rocketwhore

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Чет 08 ное 2007 11:38

"Майсторите" са страшна сила. :-)

В интерес на истината тия пластмаси са много слабо място.
Моята цялата "скара" около касетофона сама, без помощ от "майстори" се разпадна :-), и съм си направил нова от метал (2 дни си играх), както е трябвало да я направят още в завода. Конструктивни недомислици на някоя шваба са това.
Изобщо там почти всяко разглобяване, дори ако се стараеш често свършва със счупени щипки и крепежи.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 08 ное 2007 11:38

kaжи поне името на сервиза да бягаме далеч от него

Потребителски аватар
stoyan0264
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoyan0264 » Чет 08 ное 2007 11:45

Само ще кажа че е в Габрово!
Преди карах мотор.Всичко сам си правех с малко помощ от приятели
Сега май нещата пак на там отиват.
Само дето си дадох париците на вятъра мн ме е яд хора!
Щото съм въшлив с пари и само се чудя!

Потребителски аватар
stoyan0264
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoyan0264 » Чет 08 ное 2007 11:48

Искам някой глиган да отиде и да му се изсерат така на Мерцедеса или на джипа и да ги видя тогава тея хубавци.
Да отиде ония ти психопат и да станат само на майстори и сервизи.

Потребителски аватар
HEAD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HEAD » Чет 08 ное 2007 13:03

Ужас...... много неприятно..........бездарни травестити........Не се ядосвай това са неща,които се оправят.........

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Чет 08 ное 2007 13:10

"Преди карах мотор.Всичко сам си правех с малко помощ от приятели
Сега май нещата пак на там отиват."

Много правилна мисъл!!! :-)

Major
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Major » Чет 08 ное 2007 20:35

Как е името на тоя сервиз, аз съм в Габрово и неискам някой път ако се наложи (да чукна на дърво) да ида при тях..

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Re: Потрошиха ми колата

Мнениеот boi4eto » Чет 08 ное 2007 20:45

stoyan0264 написа:Здравеите братя,
Нямам думи - оше като купих колата я закарах в сервиз за подмяна на компоненти по ходовата част и разбира се за смяна на радиаторчето на парното.Нали така и така е там да я понаправят.Не едно нещо на едно място друго на друго и тнт.Взех я и почнах да я карам без музики за да мога да чуя дали дрънчи нещо след ремонта.След два дена посягам да вкл. радиото и ми стана лошо-пласмасата около радиото беше спукана и като а бутнах се отпра цяло парче.Личеше си как са заластяли да извадят радиото мамичката им и копелдаци(извинете ме за езика но съм бесен)
после след още 2 дена волана почна да се допира до кормилната кутия и да стърже много гадно.Как да ги оправя?Мога ли да купя от моргата целия пластмасов компонент?
Дадох да ми я направят а те я ***** в ****!
Мога да си представя как са оправили ходовата част!
Казах им уредите за темп. и бензина НЕ РАБОТЯТ и ДА СЕ ОПРАВЯТ!
Изрично!Отивам да я взема и кво?
Жената приемчик казва "КОЛАТА Е ГОТОВА" аз я питам всико ли е на ред а тя каза АБСОЛЮТНО.Питам за уредите спциално.ДА ОПРАВЕНИ СА е отговора.Бода ключа и НИХТАРБАЙТЕН.
Какво стана бе педали нали колата е ОК/
И идва един ушат травестит и почва то сега ..........ама.........то таблото.......то ама маи не то и с осра иначе парите даваи сервиза е добър мамка им.Сега трчбва да си разглобя таблото и да почна да стягам болт по болт за тея момченца.
И имах към 13-15 л бенз.Като взех колата (нали пали винаги на бенз)на 4-я ден не запали.ЩО?
Сетете се?
Извинете ме още веднъж,защото обърнах форума на изповед.ком

Колега в мометна всеки втори безработен,става маистор на автомобили.Така че извода е ясен.

Потребителски аватар
Undertaker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Undertaker » Чет 08 ное 2007 21:15

Мога ли да се сетя и сам?! И аз съм от Габрово...
За Екс...с ли говорим? между Ромпетрол и Стефановци? :evil:

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пет 09 ное 2007 3:30

stoyan0264 написа:Само ще кажа че е в Габрово!
Преди карах мотор.Всичко сам си правех с малко помощ от приятели
Сега май нещата пак на там отиват.
Само дето си дадох париците на вятъра мн ме е яд хора!
Щото съм въшлив с пари и само се чудя!

Аз съм роден в Габрово, има и свестни майстори там :D . Обаче преди 3 години някъде бях с един фият типо и ходих в един сервиз около 'Крушата' и там като са ми слагали шайбата за ремъка на алтернатора са пропуснали да сложат и една шайба преди гайката и така от Габрово до София за малко да ми падне ремъка .
Иначе тази пластмаса около касетофона я счупих преди 1 година като ходих за морето, минах през една дупка и познай - касетофона почна да излиза сам :D ,аз прилежно си събрах частите и с черен силикон съм ги залепил и съм дозакрепил касетофона с винтове ( малко грозно но силикона го покрива и от 50 см не се забелязва ) :lol:

Потребителски аватар
stoyan0264
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoyan0264 » Пет 09 ное 2007 8:30

Ъндъртейкър , брато направо удари в 10-ката с твоето предположение
Значи знаеш за какво става дума , дет се вика.
И аз викам голям сервиз големи цени и следва да е голяма работа но......вчера ви написах.

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Пет 09 ное 2007 12:07

Бях се заканил за диагностика да ходя там ама ме отказахте набързо mhihi Един френд тъкмо си беше купил голфче и още много си го глезеше и отиде във въпросния сервиз на диагностика. И му казаха че задните лагери са му разбити ама и двата. А колата му нямаше никакъв шум - за мен не бяха мръднали. И той си плати като поп. Това преди 2,5 години. Просто му вземаха едни 100 лева без да има нищо по колата. Айде със здраве и такизи майстори не пожелавам и на най-големия си враг.

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пет 09 ное 2007 13:27

май трябва да направим една тема,където да впишем вси4ки тези сервизи и майстори самозванци които разсипват колите ни,и да им тресем антиреклама навсякъде,защото и аз така се напатих от едни копеленца дето като отидох да направя рекламация на труда,ми скочиха с чукове и клучове да ме бият,не питаите какво им глася,1 по 1 съм им измислил лекарства :twisted: :twisted: :twisted: !и от цялата работа дадох пак 400 лева отгоре за нов ремонт

Върни се в “Passat”