Здравеите братя,
Нямам думи - оше като купих колата я закарах в сервиз за подмяна на компоненти по ходовата част и разбира се за смяна на радиаторчето на парното.Нали така и така е там да я понаправят.Не едно нещо на едно място друго на друго и тнт.Взех я и почнах да я карам без музики за да мога да чуя дали дрънчи нещо след ремонта.След два дена посягам да вкл. радиото и ми стана лошо-пласмасата около радиото беше спукана и като а бутнах се отпра цяло парче.Личеше си как са заластяли да извадят радиото мамичката им и копелдаци(извинете ме за езика но съм бесен)
после след още 2 дена волана почна да се допира до кормилната кутия и да стърже много гадно.Как да ги оправя?Мога ли да купя от моргата целия пластмасов компонент?
Дадох да ми я направят а те я ***** в ****!
Мога да си представя как са оправили ходовата част!
Казах им уредите за темп. и бензина НЕ РАБОТЯТ и ДА СЕ ОПРАВЯТ!
Изрично!Отивам да я взема и кво?
Жената приемчик казва "КОЛАТА Е ГОТОВА" аз я питам всико ли е на ред а тя каза АБСОЛЮТНО.Питам за уредите спциално.ДА ОПРАВЕНИ СА е отговора.Бода ключа и НИХТАРБАЙТЕН.
Какво стана бе педали нали колата е ОК/
И идва един ушат травестит и почва то сега ..........ама.........то таблото.......то ама маи не то и с осра иначе парите даваи сервиза е добър мамка им.Сега трчбва да си разглобя таблото и да почна да стягам болт по болт за тея момченца.
И имах към 13-15 л бенз.Като взех колата (нали пали винаги на бенз)на 4-я ден не запали.ЩО?
Сетете се?
Извинете ме още веднъж,защото обърнах форума на изповед.ком

Потрошиха ми колата
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
"Майсторите" са страшна сила.
В интерес на истината тия пластмаси са много слабо място.
Моята цялата "скара" около касетофона сама, без помощ от "майстори" се разпадна
, и съм си направил нова от метал (2 дни си играх), както е трябвало да я направят още в завода. Конструктивни недомислици на някоя шваба са това.
Изобщо там почти всяко разглобяване, дори ако се стараеш често свършва със счупени щипки и крепежи.

В интерес на истината тия пластмаси са много слабо място.
Моята цялата "скара" около касетофона сама, без помощ от "майстори" се разпадна

Изобщо там почти всяко разглобяване, дори ако се стараеш често свършва със счупени щипки и крепежи.
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Потрошиха ми колата
stoyan0264 написа:Здравеите братя,
Нямам думи - оше като купих колата я закарах в сервиз за подмяна на компоненти по ходовата част и разбира се за смяна на радиаторчето на парното.Нали така и така е там да я понаправят.Не едно нещо на едно място друго на друго и тнт.Взех я и почнах да я карам без музики за да мога да чуя дали дрънчи нещо след ремонта.След два дена посягам да вкл. радиото и ми стана лошо-пласмасата около радиото беше спукана и като а бутнах се отпра цяло парче.Личеше си как са заластяли да извадят радиото мамичката им и копелдаци(извинете ме за езика но съм бесен)
после след още 2 дена волана почна да се допира до кормилната кутия и да стърже много гадно.Как да ги оправя?Мога ли да купя от моргата целия пластмасов компонент?
Дадох да ми я направят а те я ***** в ****!
Мога да си представя как са оправили ходовата част!
Казах им уредите за темп. и бензина НЕ РАБОТЯТ и ДА СЕ ОПРАВЯТ!
Изрично!Отивам да я взема и кво?
Жената приемчик казва "КОЛАТА Е ГОТОВА" аз я питам всико ли е на ред а тя каза АБСОЛЮТНО.Питам за уредите спциално.ДА ОПРАВЕНИ СА е отговора.Бода ключа и НИХТАРБАЙТЕН.
Какво стана бе педали нали колата е ОК/
И идва един ушат травестит и почва то сега ..........ама.........то таблото.......то ама маи не то и с осра иначе парите даваи сервиза е добър мамка им.Сега трчбва да си разглобя таблото и да почна да стягам болт по болт за тея момченца.
И имах към 13-15 л бенз.Като взех колата (нали пали винаги на бенз)на 4-я ден не запали.ЩО?
Сетете се?
Извинете ме още веднъж,защото обърнах форума на изповед.ком
Колега в мометна всеки втори безработен,става маистор на автомобили.Така че извода е ясен.
- Undertaker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
stoyan0264 написа:Само ще кажа че е в Габрово!
Преди карах мотор.Всичко сам си правех с малко помощ от приятели
Сега май нещата пак на там отиват.
Само дето си дадох париците на вятъра мн ме е яд хора!
Щото съм въшлив с пари и само се чудя!
Аз съм роден в Габрово, има и свестни майстори там

Иначе тази пластмаса около касетофона я счупих преди 1 година като ходих за морето, минах през една дупка и познай - касетофона почна да излиза сам

- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Бях се заканил за диагностика да ходя там ама ме отказахте набързо
Един френд тъкмо си беше купил голфче и още много си го глезеше и отиде във въпросния сервиз на диагностика. И му казаха че задните лагери са му разбити ама и двата. А колата му нямаше никакъв шум - за мен не бяха мръднали. И той си плати като поп. Това преди 2,5 години. Просто му вземаха едни 100 лева без да има нищо по колата. Айде със здраве и такизи майстори не пожелавам и на най-големия си враг.

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
май трябва да направим една тема,където да впишем вси4ки тези сервизи и майстори самозванци които разсипват колите ни,и да им тресем антиреклама навсякъде,защото и аз така се напатих от едни копеленца дето като отидох да направя рекламация на труда,ми скочиха с чукове и клучове да ме бият,не питаите какво им глася,1 по 1 съм им измислил лекарства
!и от цялата работа дадох пак 400 лева отгоре за нов ремонт