Според мен ще живне.
Къде къде по-заседели сам възстановявал. Сегам сам с една "искра" от трабант (пали кучето му) и държи по 10-12 дена, а го изкарах... дет има една дума.... от боклука.
T.Spark написа:Намери си зарядно и го включвай. След няколко часа (при мен е така) почва до бълбука - където бълбука има живот. Ако някъде не бълбука, клетката е умряла (или поне и трябва още време), ама не вярвам тоя златен бош толкоз бързо е сдал багажа.
Според мен ще живне.
Къде къде по-заседели сам възстановявал. Сегам сам с една "искра" от трабант (пали кучето му) и държи по 10-12 дена, а го изкарах... дет има една дума.... от боклука.
да ти кажа колега пожелавам на всички да ти имат проблема...лампичката ти изтощила акумулатор който се дава на дизелова кола 75А явно не ти го зарежда генератора.И дядо си да питаш и той ще ти обясни или баща ти...кое и как.plamen_at написа:Другия път ако ти кажат, че като ти спадне гумата, не се помпа, а се сменя с нова, сложи я и нея при акумулатора и като посъбереш повечко така мат'риал, ще дойда да ти пооосводим място в хола!![]()
![]()
Айде сти сме говорили глупости.
Исках някой сблъскал се смоя проблем да сподели мнение ама май няма за сега, че не ми се купува нов.
Той тоя има 3г. гаранция ама дали ще я презнаят не знам
plamen_at написа:Забравих си плафончето в купето да свети и ми изтощи акумулатора, който e сух Бош Силвър 75 A/h. Няма грам ток сега, а акумулатора е на 5 месеца. Дали мога да го заредя, защото чувам различни мнения от приятели - някой викат че може други не. Има една лампичка която свети черно, а на акумулатора има стикер с легенда с цветове които може да свети лампичката (диодчето) - зелено=ОК , черно=check, бяло=change. Моля кажете ко да правя, че не ми се дава 150 лв. за нов.
jagler написа:да ти кажа колега пожелавам на всички да ти имат проблема...лампичката ти изтощила акумулатор който се дава на дизелова кола 75А явно не ти го зарежда генератора.И дядо си да питаш и той ще ти обясни или баща ти...кое и как.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 99 госта