проблем с акумулатора моля помагайте - РЕШЕН

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
T.Spark
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.Spark » Нед 11 ное 2007 20:12

Намери си зарядно и го включвай. След няколко часа (при мен е така) почва до бълбука - където бълбука има живот :lol: . Ако някъде не бълбука, клетката е умряла (или поне и трябва още време), ама не вярвам тоя златен бош толкоз бързо е сдал багажа.
Според мен ще живне.
Къде къде по-заседели сам възстановявал. Сегам сам с една "искра" от трабант (пали кучето му) и държи по 10-12 дена, а го изкарах... дет има една дума.... от боклука.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 11 ное 2007 20:35

Ийй, че убаво мнение!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 11 ное 2007 20:35

T.Spark написа:Намери си зарядно и го включвай. След няколко часа (при мен е така) почва до бълбука - където бълбука има живот :lol: . Ако някъде не бълбука, клетката е умряла (или поне и трябва още време), ама не вярвам тоя златен бош толкоз бързо е сдал багажа.
Според мен ще живне.
Къде къде по-заседели сам възстановявал. Сегам сам с една "искра" от трабант (пали кучето му) и държи по 10-12 дена, а го изкарах... дет има една дума.... от боклука.
    Какво ще бълбука бе пич като се води необслужваем, демек клетките са запечатани :evil: не че неможе да се отвори но тогава отиде гаранцията :twisted: Може и да е с гел но за тези пари е малко вероятно :wink:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 11 ное 2007 20:37

kam_tod написа:Ийй, че убаво мнение!
    А ти вземи си лягай стига само се киска злорадо mhihi mhihi mhihi :ble:

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 11 ное 2007 20:40

Теодор написа:
kam_tod написа:Ийй, че убаво мнение!
    А ти вземи си лягай стига само се киска злорадо mhihi mhihi mhihi :ble:

Чакай само още малко сеир да погледам и си лягам, то кво друго ми остава! :wink:

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Нед 11 ное 2007 22:17

plamen_at написа:Другия път ако ти кажат, че като ти спадне гумата, не се помпа, а се сменя с нова, сложи я и нея при акумулатора и като посъбереш повечко така мат'риал, ще дойда да ти пооосводим място в хола! mhihi

:lol:
Айде сти сме говорили глупости.
Исках някой сблъскал се смоя проблем да сподели мнение ама май няма за сега, че не ми се купува нов.
Той тоя има 3г. гаранция ама дали ще я презнаят не знам
да ти кажа колега пожелавам на всички да ти имат проблема...лампичката ти изтощила акумулатор който се дава на дизелова кола 75А явно не ти го зарежда генератора.И дядо си да питаш и той ще ти обясни или баща ти...кое и как. :lol:

Потребителски аватар
Vito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vito » Нед 11 ное 2007 22:51

Айде,бе,колеги,защо нападате така мом4ето?Ми не знае и си пита,ами ако прецака я акумулатор,а зарядно?Темата не е по-лоша от "Как да си сменя свеща" или "Как да сменя крушка на стопа",ама както и той казва "Тука сме да си помагаме",малко търпение,а :roll:

Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Re: проблем с акумулатора моля помагайте

Мнениеот moreg » Пон 12 ное 2007 19:53

plamen_at написа:Забравих си плафончето в купето да свети и ми изтощи акумулатора, който e сух Бош Силвър 75 A/h. Няма грам ток сега, а акумулатора е на 5 месеца. Дали мога да го заредя, защото чувам различни мнения от приятели - някой викат че може други не. Има една лампичка която свети черно, а на акумулатора има стикер с легенда с цветове които може да свети лампичката (диодчето) - зелено=ОК , черно=check, бяло=change. Моля кажете ко да правя, че не ми се дава 150 лв. за нов.

:020:

Потребителски аватар
plamen_at
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen_at » Пон 12 ное 2007 20:34

jagler написа:да ти кажа колега пожелавам на всички да ти имат проблема...лампичката ти изтощила акумулатор който се дава на дизелова кола 75А явно не ти го зарежда генератора.И дядо си да питаш и той ще ти обясни или баща ти...кое и как. :lol:

Да колега елементарено е ама май и ти не го знаеш как е. Да предположим че крушката черпи 0.5А ток от акумулатора то следва, че за около 150 часа ще го изтощи, а аз написах по-горе че от една седмица=168ч. не съм си палил колата, даже не сам влизал в нея и за това мисля че е от това, пък и капчето на плафона включено.

Потребителски аватар
plamen_at
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen_at » Вто 13 ное 2007 19:27

Акумулатора се е заредил след 20 ч. зареждане с ток 3,5 А, можете да заключвате темата

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 13 ное 2007 19:53

ура

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”