Виждал съм снимки на разни голфове, на които акумулаторите са увити в нещо като "кожух" за да не замръзват зимата ( ) колко е вярно не знам... Има ли файда от такова нещо и как да го направя или от къде да го купя?
Не се занимавай с глупости! Аз съм бил в Москва на - 40 градуса и на никой не му замръзна акумулатора А имам професионален стаж 28 г. и до сега за такъв случай не съм чул
Тва е кожух с реотани.Ама за него ти трябва букса на паркинга за да го включиш.Такива неща има по студените развити страни.Иначе акомулатора няма как да замръзне ,ама ако е топъл пали по-добре.Можеш просто като стане -20 градуса да му бухнеш някой друг стар парцал/аз ползвам от багажник даето имам да се бърша/
наистина няма нужда от такъв кожух ако акумулатора ти е добър моя беше на 2г. и тогавашната зима на -17гр. въртеше стартера така че..не се занимавай с глупости и с парцали да го увиваш все тая.
Rabbit_TDI написа:Можеш просто като стане -20 градуса да му бухнеш някой друг стар парцал/аз ползвам от багажник даето имам да се бърша/
И сутрин ти е топъл акумулатора?
По-правилно е да се каже по-малко премръзнал /няма как да се стопли/ - ефект има колата пали по-лесно ,ама ако е заминал акомулатора и на баб си кюлотите да сложиш се тая
Аз имам такъв кожух, но не съм проверявал дали стои топъл акумулатора. Не знам дали върши някаква работа ама щом някой го е сложил значи има някакъв замисъл
Winner25 написа:Аз имам такъв кожух, но не съм проверявал дали стои топъл акумулатора. Не знам дали върши някаква работа ама щом някой го е сложил значи има някакъв замисъл
Виж дали има кабели да отиват към него.
Пусни някоя по-подробна снимка.
Да знам ги то прилича на наилон бе на , шушлек и не ми се вярва да предпазва от студ по точно от нещо като да не се цапа и аз не знам ! Но няма никакви нагреватели и такива глупости !
Няма кабели. представлява тънък слой вата. От външната странае като шушлек а от вътре - нещо подобно на мушама. Снимки сега нямам утре мога да го снимам.
бе аз имам такъф ма е напълно излишен...щото ако ти падне акомолатора....и треа да го заредиш с некаква машинка треа го махаш...беше си с колата ма сигорно там дет продават акумулатори в некой фирмен магазин може и да има...УСПЕХ!!!