Как (в краен случай къде) се разглобя огледалото на г3 ? Интересува ме как се маха самото огледало? Възможно ли е или трябва да си купя цяло ново огледало? (Става дума за механично огледало)
Счупени са капака (боядисаната част) и черната част ("корпуса")

Как се разглабя огледалото ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Разбира се ,че се знае, значи огледалната част е закопчана с няколко ТРОШЛИВИ щипки към нещо като полусфера.Трябва да дадеш максимален ъгъл "навътре" и "надолу" за да видиш и откопчаеш с дълга тънка отвертка първите шипки , след това въртиш за достъп до останалите, налага се отваряне на стъклото за по-лесен достъп.Самата огледална част струва 7-20 лв, взимал съм от магазин на Ломско шосе, на евтиния вариант стъклото е "право", няма панорамен образ , но не лъже в дистанцията. След като свалиш "огледалото", ще видиш винтовете крепящи декорацията.Прави всичко това на топло, заради ТРОШЛИВАТА пластмаса(кой болен мозък я измисли
)

emo-gar написа:Разбира се ,че се знае, значи огледалната част е закопчана с няколко ТРОШЛИВИ щипки към нещо като полусфера.Трябва да дадеш максимален ъгъл "навътре" и "надолу" за да видиш и откопчаеш с дълга тънка отвертка първите шипки , след това въртиш за достъп до останалите, налага се отваряне на стъклото за по-лесен достъп.Самата огледална част струва 7-20 лв, взимал съм от магазин на Ломско шосе, на евтиния вариант стъклото е "право", няма панорамен образ , но не лъже в дистанцията. След като свалиш "огледалото", ще видиш винтовете крепящи декорацията.Прави всичко това на топло, заради ТРОШЛИВАТА пластмаса(кой болен мозък я измисли)
Благодаря ти!!, А имаш ли по точна представа къде е магазина на Ломско Шосе?
самото стъкло е залепено за една пластмаса а тя е защипана на 4 щипки.хващаш стъклото със самата основа и леко теглиш докато се отщипе.ако ше сменяш само огледалото дърпай смело,продоват се само стъкло което е с лепенка почистваш хубаво основата и лепиш държи яко няма да се плашиш.аз си го купих моето от горубляне за 7 лева. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Спускаш се от надлеза "Надежда", след Халите около 200-500м. ,гледаш вдясно.Най- добре паркирай в някоя пряка и се разходи.Срещу магазина (от другата страна) мисля че имаше някакъв с огледала за баня.., дано не те объркам.В общи линии след 1-вия светофар-гледаш вдясноHertz написа:emo-gar написа:Разбира се ,че се знае,
Благодаря ти!!, А имаш ли по точна представа къде е магазина на Ломско Шосе?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”