Та въпроса е Предлагат ми някяква словенска PTZ или нещо такова и друга ужким немска MAPCO май беше какво ви е мнението за тези марки Момчето което работи в магазина ми е познато и препоръча словенската но
Марка бензинова помпа
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Марка бензинова помпа
Колеги ,като че ли и мойта бензинова помпичка си отиде Все още не сам напълно сигурен че е така но не ще да пали на бенз и не ще да работи на същия. На газ върви Като запаля не я чувам да пълни
Та въпроса е Предлагат ми някяква словенска PTZ или нещо такова и друга ужким немска MAPCO май беше какво ви е мнението за тези марки Момчето което работи в магазина ми е познато и препоръча словенската но
Кажете Вие Има ли начин да проверя дали наистина е изгоряла без да отварям капачката в багажника защото точно върху нея се пада бутилката
Последна промяна от mely на Чет 15 ное 2007 11:58, променено общо 1 път.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
то друго реле си чатка.
кое е точно при теб не знам.
трябва да пише Kraffstof pumpe или нещо си на него.свали ги едно по едно че виж кое е .като го намериш отвори го.сложи пак на мястото му дай контакт и притисни с нещо клемата така че да направи контакт .ако завърти помпата го оправи или го смени.аз така го открих с една сламка го цъкнах и оп помпата тръгна
трябва да пише Kraffstof pumpe или нещо си на него.свали ги едно по едно че виж кое е .като го намериш отвори го.сложи пак на мястото му дай контакт и притисни с нещо клемата така че да направи контакт .ако завърти помпата го оправи или го смени.аз така го открих с една сламка го цъкнах и оп помпата тръгна
- mely
- Двигател:
Smoke написа:то друго реле си чатка.
Това ще го пробвам и дана е то Но кажете за тези две марки по горе ,че веднъж разчовъркам ли звяра
- mely
- Двигател:
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Преди време карах венто с газ, бенз помпата се скапа- единственото свястно решение е помпа втора употреба,може дори от сеат, носиш стара и сравняваш,ако е същата ,вземай. От магазина са турски ,китайски и др. боклуци.Друг е въпроса , че ако се кара на газ, бензинът в резевоара става нещо средно между коресилин и ацетон -разлага на съставни части всички гумени уплътнения и съединения,получава се нещо като смола или течен асфалт.С една дума кеф голям - караш на газ и временно се кефиш,после големи , големи главоболия.
Когато завъртиш ключа на пълен контакт, се чува 2-3 секудно свистене или бръмчене - значи помпата работи , ако не се чува , а чуваш да цъка едно реле прекъсвач-помпата е заминала.Ако искаш 100% сигурност откачи бензинопровода и виж дали качва бензин-без да е запалена, само на пълен контакт.
БОШ по нашите магазини е турски.
Когато завъртиш ключа на пълен контакт, се чува 2-3 секудно свистене или бръмчене - значи помпата работи , ако не се чува , а чуваш да цъка едно реле прекъсвач-помпата е заминала.Ако искаш 100% сигурност откачи бензинопровода и виж дали качва бензин-без да е запалена, само на пълен контакт.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
dokros написа:Ако искаш 100% сигурност откачи бензинопровода и виж дали качва бензин-без да е запалена, само на пълен контакт.
Няма значение какъв е Бош-ът,важна е ГАРАНЦИЯТА.
Надявам се всички знаете,коя е страната производител с главна буква.
По въпроса с контакта и откачането на бензинопроводите и т.н. - обясни ми защо на моята кочина,при откачен маркуч,преди филтъра и не само контакт,ами и въртене на стартер не потече бензин?А колата си върви перфектно на бензин. Жокери нЕма да давам,защото не съм оттам
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”