И на мен ми свиха мигачите на голфчето - Г2:(
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мен ми свиха мигачите на голфчето - Г2:(
Днеска стуринта тръгвам към унверситета и докато си карам и си пускам мигачите дочувам че мигача мига бързо ( това от прекъсвача на мигачите когато изгори някоя крушка ) и си викам... ЕЕЕ изгоря ми крушката
. Добре но когато пуснах другия мигач .. същата работа. Помислих си че нещо е станало докато майка ми е карала колата и си продължих да си карам. Когато си тръгвах от университата обаче ( вече бях тръгнал с колата ) се сетих да отида до мигачите и да пробвам с удряне ( обикновенно става ) Е слизам от колата и кво да видя .... ми няма кво да удара, останали са само буксите. Скапа ми се деня и всичко. За какво са им мигачи на Голф 2 на тия тъпи крадци... бели мигачи ама кво от тва. Много ме е яд, но сега си поръчах оранжевите мигачи и силно се надявам да са комплект с фасунка защото ако не са не знам от къде ще търся. Имам един въпрос към други изпатили си по този начин дали има някакъв вариант в който вместо винтче да се сложи нещо друго което да държи мигача и да не позволява свалянето му от "непознати хора" ?

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да, най-вероятно е за техен си голф ( дано не видят бял ден и да им се върне тъпкано кражбата на моите мигачи ) Аз живея близо до "Факултето" и ме съмнява да не са ги взели за някой цигански голф, но как са посмяли да ги свалят като колата е паркирана до пътя и е що годе осветена
Много ме е яд .... беше толкова хубава с тия мигачи. А иначе ти благодаря за съвета за закрепването... а дали ще стане с нитачка ?

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А мене ме е страх от една страна да ги залепя първо че ако ми изгори крушка не знам как ще я сменя и второ ме е страх да не би като не могат да ги свалят ( дано да не ми се случва повече, както и на други колеги ) да вземе да разкъртят нещо по колата което да е по-лошо от 1 мигач. А им се чудя за 15лв как им се занимава
Мамата си е е.ало у таз държава.

- Kartala
- Автомобил:
- Двигател:
Re: И на мен ми свиха мигачите на голфчето - Г2:(
longora написа:...дали има някакъв вариант в който вместо винтче да се сложи нещо друго което да държи мигача и да не позволява свалянето му от "непознати хора" ?
винаги може да се намери начин да ти ги вземат квото и да слагаш
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
longora написа:А мене ме е страх от една страна да ги залепя първо че ако ми изгори крушка не знам как ще я сменя и второ ме е страх да не би като не могат да ги свалят ( дано да не ми се случва повече, както и на други колеги ) да вземе да разкъртят нещо по колата което да е по-лошо от 1 мигач. А им се чудя за 15лв как им се занимаваМамата си е е.ало у таз държава.
Лепи ги смело крушките се сменят лесно на канала и готово , а за къртенето по добре да къртат отколко да си свалят каквото си искат

- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
neon написа::? Когато слезнеш, и видиш, че освен мигачите липсва и бронята барабар с номера, ще разбереш как се чувствах аз преди време!![]()
П.П. Не ти го пожелавам - просто ти давам пример да не се ядосваш!
И това стана и не само бронята , а и акумолатор , делко и 5 дупки на тавана от отверка

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”