И на мен ми свиха мигачите на голфчето - Г2:(

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

И на мен ми свиха мигачите на голфчето - Г2:(

Мнениеот longora » Пон 19 ное 2007 18:16

Днеска стуринта тръгвам към унверситета и докато си карам и си пускам мигачите дочувам че мигача мига бързо ( това от прекъсвача на мигачите когато изгори някоя крушка ) и си викам... ЕЕЕ изгоря ми крушката :(. Добре но когато пуснах другия мигач .. същата работа. Помислих си че нещо е станало докато майка ми е карала колата и си продължих да си карам. Когато си тръгвах от университата обаче ( вече бях тръгнал с колата ) се сетих да отида до мигачите и да пробвам с удряне ( обикновенно става ) Е слизам от колата и кво да видя .... ми няма кво да удара, останали са само буксите. Скапа ми се деня и всичко. За какво са им мигачи на Голф 2 на тия тъпи крадци... бели мигачи ама кво от тва. Много ме е яд, но сега си поръчах оранжевите мигачи и силно се надявам да са комплект с фасунка защото ако не са не знам от къде ще търся. Имам един въпрос към други изпатили си по този начин дали има някакъв вариант в който вместо винтче да се сложи нещо друго което да държи мигача и да не позволява свалянето му от "непознати хора" ?

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пон 19 ное 2007 18:20

Ми това просто не са крадци, ами прости селяци (няма връзка с населено място, че все се обижда някой) и им трябват да си го сложат на техния Голф.
Иначе може да си ги залепиш с нещо или с разни планки да ги захванеш. :roll:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 ное 2007 18:31

Да, най-вероятно е за техен си голф ( дано не видят бял ден и да им се върне тъпкано кражбата на моите мигачи ) Аз живея близо до "Факултето" и ме съмнява да не са ги взели за някой цигански голф, но как са посмяли да ги свалят като колата е паркирана до пътя и е що годе осветена :( Много ме е яд .... беше толкова хубава с тия мигачи. А иначе ти благодаря за съвета за закрепването... а дали ще стане с нитачка ?

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пон 19 ное 2007 18:34

Ми не знам, има ли къде да занитиш самия мигач. В смисъл на него къде ще минава нит-а? А иначе кво говориш как били посмели? :lol: Те крадат хората документи от полицията. :twisted:

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Пон 19 ное 2007 18:44

Позната история братле дано им исъхнат ръчичките :bishop аз мойте ги залепих та ако се опитат пак да ги свалят да ми хванат х*я копе*етата

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 ное 2007 19:16

А мене ме е страх от една страна да ги залепя първо че ако ми изгори крушка не знам как ще я сменя и второ ме е страх да не би като не могат да ги свалят ( дано да не ми се случва повече, както и на други колеги ) да вземе да разкъртят нещо по колата което да е по-лошо от 1 мигач. А им се чудя за 15лв как им се занимава :( Мамата си е е.ало у таз държава.

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Re: И на мен ми свиха мигачите на голфчето - Г2:(

Мнениеот Kartala » Пон 19 ное 2007 19:24

longora написа:...дали има някакъв вариант в който вместо винтче да се сложи нещо друго което да държи мигача и да не позволява свалянето му от "непознати хора" ?

винаги може да се намери начин да ти ги вземат квото и да слагаш

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO

Мнениеот Лъвчо » Пон 19 ное 2007 19:25

longora написа:А мене ме е страх от една страна да ги залепя първо че ако ми изгори крушка не знам как ще я сменя и второ ме е страх да не би като не могат да ги свалят ( дано да не ми се случва повече, както и на други колеги ) да вземе да разкъртят нещо по колата което да е по-лошо от 1 мигач. А им се чудя за 15лв как им се занимава :( Мамата си е е.ало у таз държава.

Лепи ги смело крушките се сменят лесно на канала и готово , а за къртенето по добре да къртат отколко да си свалят каквото си искат :twisted: и да те праат на маимуна мами*ата им :bishop

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 ное 2007 19:32

Е наистина че ако някой е решил да ти вземе нещо ще го вземе, ама тва е простотия вече за 2 мигача са ако ми треснат Акт от КАТ ще се гръмна. А ако изкъртат нещо май е по-лошо от това да ти вземат нещо ... повече пари, повече разправиии :roll:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 19 ное 2007 19:34

Кофти случка :roll: Хвани мигачите вместо с винтче с болче и гайка. Слагането на гайката може да е труден начин но не и невъзможен :wink:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 19 ное 2007 19:42

:? Когато слезнеш, и видиш, че освен мигачите липсва и бронята барабар с номера, ще разбереш как се чувствах аз преди време! :evil:
П.П. Не ти го пожелавам - просто ти давам пример да не се ядосваш!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 19 ное 2007 19:47

Краси верно ли бе :shock :shock :shock

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 ное 2007 20:09

Ееее тия са се овлякли :( Тука в квартала откраднаха номерата на 2 коли, но чак и до броня не се е стгило :( Много кофти ама те и броните на голфовете се свалят лесно за жалост :( Хубава кола ама проста за разглобяване и крадене :(

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO

Мнениеот Лъвчо » Пон 19 ное 2007 20:11

neon написа::? Когато слезнеш, и видиш, че освен мигачите липсва и бронята барабар с номера, ще разбереш как се чувствах аз преди време! :evil:
П.П. Не ти го пожелавам - просто ти давам пример да не се ядосваш!

И това стана и не само бронята , а и акумолатор , делко и 5 дупки на тавана от отверка :twisted: така , че ......... нямам думи.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 ное 2007 20:19

Все едно си им изял десерта братче ... само проблеми ти създават... заслужават да ги хванеш и да го закараш на витоша и с едно здраво въже за някое отдалечено от път дърво.... мамка им крадлива

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”