П.П. уплътнението на вратата изглежда здраво.
Г3, проблем. Тече вода
- jooorooo
- Автомобил:
- Двигател:
Г3, проблем. Тече вода
Значи от някъде ми влиза вода в краката на пасажера до шофьора. Гледах отводнителните канали под пластмасите при чистачките, вентилация, шибидах, предно стъкло. никъде нищо не намерих. Вече не знам кое да видя. Поливах я цялата и не влиза, но нощем като вали и става езерце.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е сваляна пластмасовата кора под чистачката провери дали е сложена както трябва, защото ако не е се получава точно това, което описваш!!! Водата влиза през филтъра за купето!
Само ако знаеш в какъв сериал се бях вкарал с едно сваляне на тази кора, че като се почна едно мокрене
докато се сетя...
Та това е - провери си тази кора!
Само ако знаеш в какъв сериал се бях вкарал с едно сваляне на тази кора, че като се почна едно мокрене
Та това е - провери си тази кора!
здравеите на всички
аз имах този проблем с водата преди месец. но с упоритост и инат в течение на 3-4 седмици отстраних проблема.
водата влизаше от левия ми стоп на колата. така че моя съвет е да го свалиш и да провериш за пукнатини в боята, които може да са доста малки. също виж за пукнатина в боята и в улейчето пот стопа което слиза надолу към бронята. там се съединява купето и е доста слабо място.
пробвай там и ако е така си вземи някакъв лак от магазините за автобои, в твоя град ,и покрий пукнатините.
успех
аз имах този проблем с водата преди месец. но с упоритост и инат в течение на 3-4 седмици отстраних проблема.
водата влизаше от левия ми стоп на колата. така че моя съвет е да го свалиш и да провериш за пукнатини в боята, които може да са доста малки. също виж за пукнатина в боята и в улейчето пот стопа което слиза надолу към бронята. там се съединява купето и е доста слабо място.
пробвай там и ако е така си вземи някакъв лак от магазините за автобои, в твоя град ,и покрий пукнатините.
успех
Наистина може да е от уплътнението на вратата или от недобре залепен найлон вътре във вратата, но ако имаш люк да знаеш че е много вероятно да е от него. Запушват се дренажните тръбички и започва да избива от някъде другаде. На предишната ми кола ставаше точно така и по гредата се стичаше в краката. Но ако нямаш "голяма дупка в тавана"
наистина търси нещо по вратата.
- jooorooo
- Автомобил:
- Двигател:
значи ето аккво съм правил.
1. Проверени са отводниците на шибидаха - отлични са, лично съм ги чистил преди 2 месеца и сега са като нови.
2. Проверена е вентилацията, не е от нея.
3. Има найлон на вратата който е перфектен
4. Отводниците под предните кори под чистачките са отлични.
5. Уплътнението на вратата е здраво.
6. Вратата не е разглабяня или сваляна
7. Събира се вода точно в средата на стъпенката, а отстрани е сухо.
8. 3-ма майстори вече не можаха да намерят на какво се дължи
9. Не е от предното стъкло.
1. Проверени са отводниците на шибидаха - отлични са, лично съм ги чистил преди 2 месеца и сега са като нови.
2. Проверена е вентилацията, не е от нея.
3. Има найлон на вратата който е перфектен
4. Отводниците под предните кори под чистачките са отлични.
5. Уплътнението на вратата е здраво.
6. Вратата не е разглабяня или сваляна
7. Събира се вода точно в средата на стъпенката, а отстрани е сухо.
8. 3-ма майстори вече не можаха да намерят на какво се дължи
9. Не е от предното стъкло.
-
Insane_boy
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”