Значи от някъде ми влиза вода в краката на пасажера до шофьора. Гледах отводнителните канали под пластмасите при чистачките, вентилация, шибидах, предно стъкло. никъде нищо не намерих. Вече не знам кое да видя. Поливах я цялата и не влиза, но нощем като вали и става езерце.
Ако е сваляна пластмасовата кора под чистачката провери дали е сложена както трябва, защото ако не е се получава точно това, което описваш!!! Водата влиза през филтъра за купето!
Само ако знаеш в какъв сериал се бях вкарал с едно сваляне на тази кора, че като се почна едно мокрене докато се сетя...
Та това е - провери си тази кора!
При мен се оказа пукната кора точно над филтъра за купето. Поне 5 литра вода изгребах от пода.
Ливни една кофа вода на предното стъкло и виж дали капе под жабката.
аз имах този проблем с водата преди месец. но с упоритост и инат в течение на 3-4 седмици отстраних проблема.
водата влизаше от левия ми стоп на колата. така че моя съвет е да го свалиш и да провериш за пукнатини в боята, които може да са доста малки. също виж за пукнатина в боята и в улейчето пот стопа което слиза надолу към бронята. там се съединява купето и е доста слабо място.
пробвай там и ако е така си вземи някакъв лак от магазините за автобои, в твоя град ,и покрий пукнатините.
cgg не е и това, ако е при стопа, първото место което би протекло е при машинката за централното, а от там да стигне до предната стъпенка и само при нея да е мокро . Вече се съмнява в оплътнението на вратата. въпреки, че изглежда здраво си мисля, че може и от него да е.
Може да влиза от вратата,ако е разглобявана и не е сложен найлона или изолациата която фабрично е залепена между кората и вратата.Така се беше получило на тройката на брат ми.
Наистина може да е от уплътнението на вратата или от недобре залепен найлон вътре във вратата, но ако имаш люк да знаеш че е много вероятно да е от него. Запушват се дренажните тръбички и започва да избива от някъде другаде. На предишната ми кола ставаше точно така и по гредата се стичаше в краката. Но ако нямаш "голяма дупка в тавана" наистина търси нещо по вратата.
имах същия проблем мокреше ми пасажерското място и зад него. оказа се че е люка/каналите са задръстени/ .не ми мокреше тавана,а направо се стичаше по вътрешната страна на кората .много време не можах да го хвана от каде е.
1. Проверени са отводниците на шибидаха - отлични са, лично съм ги чистил преди 2 месеца и сега са като нови.
2. Проверена е вентилацията, не е от нея.
3. Има найлон на вратата който е перфектен
4. Отводниците под предните кори под чистачките са отлични.
5. Уплътнението на вратата е здраво.
6. Вратата не е разглабяня или сваляна
7. Събира се вода точно в средата на стъпенката, а отстрани е сухо.
8. 3-ма майстори вече не можаха да намерят на какво се дължи
9. Не е от предното стъкло.
Проблема е намерен, странно е но е от шибидаха. отводниците са чисти и не са запушени, но от шибидаха се стича по страничната кора при предното стъкло и под корите та на земята.
здравеите искам да попитам ниакои може ли да ми каже или напише линк към страница за да видя как да оправя уплатнението на предното стъкло точно между кората до чистачките и стъклото
Аз го имам същия проблем,уплътнението между корите и предното стъкло го няма,и ми казаха че трябва да си търся нови кори защото варвели заедно с тва уплътнение,някои знае ли дали се продават нови тия кори