Велико Търново - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

за сбирката

Мнениеот kibo_tom_8440 » Чет 22 ное 2007 19:19

:lol: Айде работата на провал ли отива. Я се качвайте на Rossko и идвайте, иначе работата ще разсъхне, аз черпя по едно в кафенето. от сега като почнем да се чудим да идваме ли или не, какво остава за нататък. Тамам почнахме да се създаваме като група и айде ще се отказваме. Няма отказване, то е като да се откажеш от VW. Не е речено че като нямаш кола в момента/ в горепосочените случаи/ значи да се отказваш от идване, то не е залади колата а заради човека който го кара. Rossko събирай ги, качвай ги и ги докарвай и без туй ще се шляят по сокаците в Г.О. :beer

Потребителски аватар
D-I-A-B-L-O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот D-I-A-B-L-O » Чет 22 ное 2007 21:45

напълно съм съгласен с колегата kibo_tom_8440 :beer

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Чет 22 ное 2007 22:28

ами те като неискат аз нищо не моа да направя :roll:

grishitu
Автомобил:
Двигател:

ре

Мнениеот grishitu » Пет 23 ное 2007 8:59

нещо по и извън темата, колеги от Горна защо се дърпате бе, толкова ли ви е трудно да доидете. и без това съм сигурен че ден през ден с те във В.Т. А другото което исках да питам е (пак вас) защо има коли от Горна с лепенки на клуба на фолксваген а нито са писали във форума нито сте казвали за тех. говоря конкоретно за червен Голф 3 с червен надпис отзад вдингат максимално горе(отначало помислих че е на Росско, но не пишеше нищо) а малко по късно мернах един друг но беше в една светла уличка на Г.О. и невидях какъв цвят е нито номер.
мале много написах май :D
: vw fen

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Пет 23 ное 2007 9:23

има доста но шоферите им даже не знаеят какво е това компютъп акмо ли пък форум а просто са видели от други коли и те са си сложили mhihi

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Пет 23 ное 2007 10:18

та по темата я от Горна да си кажат тези дето ще идат ама да няма "ами незнам то няма с кво"или идеш или не ко само к****и номера казваш и тва е за сега явно съм само аз :roll:

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Пет 23 ное 2007 13:32

Аз съм на работа бре :) Ако ме изчакаш ще дойда с тебе :D

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Пет 23 ное 2007 13:42

е то ако ще одим в 18:00 няма смисъл щото аз след 17:00 ще имам работа в Г.О.

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Пет 23 ное 2007 13:54

Тогава кво се обясняваш някой като каже че не може да дойде или няма с какво :twisted:

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Пет 23 ное 2007 22:37

не се обяснявам а просто разяснявам :dummy:

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

за сбирката

Мнениеот kibo_tom_8440 » Съб 24 ное 2007 9:24

:lol: Rossko стягай четата, не им се давай иначе ще ти се качат на главата. Малко по строго и твърдо иначе какви членове ще станем само да бъбрим във форума. Ако трябва ще дойдем да ги вземем, ще ги черпим, какво друго могат да искат :smackbum , :bowdown ,
:deal
Diablo като идваш обади се на Тунката с Poloto, говорих с него каза че ще дойде.
Няма отказване ей, иначе само с дрънкането ще си останем. Та да казват тез дето нямат коли ще дойда да ги взема - откъде, кога и т.н. Нали сме VW клуб, няма да се излагаме трябва да се подкрепяме. Давайте, казвайте.

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Съб 24 ное 2007 9:55

Аз съм на бачкане, ще видя колегата dido_vw кво ще каже, ако ще ме изчака да свърша работа към 17 часа и тогава да дойдем, ако не му се чака да отива без мен щото може в 17 часа да няма вече нищо ;)

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Съб 24 ное 2007 13:58

dido_vw написа:Аз за сега незнам щото за сега сам пеша днеска като си тръгвам от работа качвам се в колата тя неще да запали че ме бутаха и запалих акомулатор доло трабва нов но нз кога ще зема.Мога да кажа за сега збогум за неделя :wavecry .Аз мога да зема нов но иска да видя дали може да се оправи този.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
къв Дидо ще гледаш?

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Съб 24 ное 2007 14:00

rossko написа:
dido_vw написа:Аз за сега незнам щото за сега сам пеша днеска като си тръгвам от работа качвам се в колата тя неще да запали че ме бутаха и запалих акомулатор доло трабва нов но нз кога ще зема.Мога да кажа за сега збогум за неделя :wavecry .Аз мога да зема нов но иска да видя дали може да се оправи този.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
къв Дидо ще гледаш?

Тихо малко mhihi колата си му е добре, така че ще видим

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Съб 24 ное 2007 14:50

ами в такъв случай пишете до края на деня ко ще решите че да знам и аз ко да правя?Наско къде се загуби той ще идва ли?

Върни се в “Организационен”