Велико Търново - Архив
-
kibo_tom_8440
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
за сбирката

- D-I-A-B-L-O
- Автомобил:
- Двигател:
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
ре
нещо по и извън темата, колеги от Горна защо се дърпате бе, толкова ли ви е трудно да доидете. и без това съм сигурен че ден през ден с те във В.Т. А другото което исках да питам е (пак вас) защо има коли от Горна с лепенки на клуба на фолксваген а нито са писали във форума нито сте казвали за тех. говоря конкоретно за червен Голф 3 с червен надпис отзад вдингат максимално горе(отначало помислих че е на Росско, но не пишеше нищо) а малко по късно мернах един друг но беше в една светла уличка на Г.О. и невидях какъв цвят е нито номер.
мале много написах май

мале много написах май

-
kibo_tom_8440
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
за сбирката
,
,
Diablo като идваш обади се на Тунката с Poloto, говорих с него каза че ще дойде.
Няма отказване ей, иначе само с дрънкането ще си останем. Та да казват тез дето нямат коли ще дойда да ги взема - откъде, кога и т.н. Нали сме VW клуб, няма да се излагаме трябва да се подкрепяме. Давайте, казвайте.
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dido_vw написа:Аз за сега незнам щото за сега сам пеша днеска като си тръгвам от работа качвам се в колата тя неще да запали че ме бутаха и запалих акомулатор доло трабва нов но нз кога ще зема.Мога да кажа за сега збогум за неделя.Аз мога да зема нов но иска да видя дали може да се оправи този.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
къв Дидо ще гледаш?
rossko написа:dido_vw написа:Аз за сега незнам щото за сега сам пеша днеска като си тръгвам от работа качвам се в колата тя неще да запали че ме бутаха и запалих акомулатор доло трабва нов но нз кога ще зема.Мога да кажа за сега збогум за неделя.Аз мога да зема нов но иска да видя дали може да се оправи този.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
къв Дидо ще гледаш?
Тихо малко
колата си му е добре, така че ще видимКой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта

.Аз мога да зема нов но иска да видя дали може да се оправи този.