Велико Търново - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пон 26 ное 2007 10:51

grishitu написа:абе какво става тука, тая збирка имаше ли я или не? 3 дена не бях в нета и стават промени за които незнам.збирката къде беше в МОЛ-а или на стадиона, снимки ще има ли, до колко седяхте.при преминаването ми покраи стадиона невидях нищо което да ми прилича на збирка, а за МОЛ-а ............ чия беше тази ginias idea.

благодаря все пак.

grishitu
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот grishitu » Пон 26 ное 2007 10:58

като казвате че колегите от В.Т. не пишели, какво да пишем? като вие колеготе от Г.О. само се чекате, какво, и ние с kibo_tom(извинявам се ако не е написано правилно) ли да почнем да се чекаме. Мисля че сме гоелми хора и можем да се разберем като такива.

Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido_vw » Пон 26 ное 2007 12:00

Тази ginias idea както я нарече ти беше моя.Предложих за МОЛА в 17:30 защото аз трабваше да изчакам колегата ХР да свърши работа ко да доида в 15:00 часа в В.Т. и после да се връштам даго земам ли че бащами да не е петролен магнат се пак и за това предложих така мисля че за всеки щеше да е удобно ако се бяхме сабрали на стадиона как ви снимки щяхме да сме си направили като се мръкне пак в паркинга на МОЛА поне е светло.

Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido_vw » Пон 26 ное 2007 12:05

като казвате че колегите от В.Т. не пишели, какво да пишем? като вие колеготе от Г.О. само се чекате, какво, и ние с kibo_tom(извинявам се ако не е написано правилно) ли да почнем да се чекаме. Мисля че сме гоелми хора и можем да се разберем като такива.

Ами като сме големи хора нищо нямаше дави барка ако се бяхте сагласи ли пак ви е почнахте да викате за правилата ами нали правилата са саздадени да се нарушават някои път :wink:
Няма смисал да се джавка ме повече станалото станало

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Пон 26 ное 2007 13:00

dido_vw написа:като казвате че колегите от В.Т. не пишели, какво да пишем? като вие колеготе от Г.О. само се чекате, какво, и ние с kibo_tom(извинявам се ако не е написано правилно) ли да почнем да се чекаме. Мисля че сме гоелми хора и можем да се разберем като такива.

Ами като сме големи хора нищо нямаше дави барка ако се бяхте сагласи ли пак ви е почнахте да викате за правилата ами нали правилата са саздадени да се нарушават някои път :wink:
Няма смисал да се джавка ме повече станалото станало
:да:

grishitu
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот grishitu » Пон 26 ное 2007 14:07

ok :gruebel :handshake

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

за сбирката

Мнениеот kibo_tom_8440 » Пон 26 ное 2007 18:09

:lol: Да седна аз на PC, че да видя какво сте направили. Както изглежда нищо не сме направили, т.е. не се е състояла сбирката. Аз също отсъствах от града и не можах да присъствам, но за уречения час и ден бях категоричен, защото това го чепкахме цял месец и мисля че тогава се съобразихме с колегите от Г.О. - да бъде в неделя и в 15,00 часа, защото някои работят и в почивните дни. Така че не ни винете че трябва в последния момент да променяме мястото и часа на срещата. Между другото DIABLO и още един VW са биле на Стадиона. Що се отнася за това че сте биле повече от ВТ, това не е вярно, защото ние бяхме 4 коли а вие 3. За да няма мърморене че вие сте идвали от G.O. пък ние си стоим в града, предлагам следващата среща да бъде на Шереметя в заведението на магистралата/сръбска скара/, имам познат пич там. За ден и час предлагайте вие за да няма повече, ама бил на работа, ще ходя да го взема и т.н. Всеки да си огледа смените, ангажиментите и др. Все пак случва се на човек да закъснее, да не отиде и т.н., което няма лошо, но то не бива да проваля срещата като цяло. :beer : vw fen

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: за сбирката

Мнениеот rossko » Пон 26 ное 2007 22:55

kibo_tom_8440 написа::lol: Да седна аз на PC, че да видя какво сте направили. Както изглежда нищо не сме направили, т.е. не се е състояла сбирката. Аз също отсъствах от града и не можах да присъствам, но за уречения час и ден бях категоричен, защото това го чепкахме цял месец и мисля че тогава се съобразихме с колегите от Г.О. - да бъде в неделя и в 15,00 часа, защото някои работят и в почивните дни. Така че не ни винете че трябва в последния момент да променяме мястото и часа на срещата. Между другото DIABLO и още един VW са биле на Стадиона. Що се отнася за това че сте биле повече от ВТ, това не е вярно, защото ние бяхме 4 коли а вие 3. За да няма мърморене че вие сте идвали от G.O. пък ние си стоим в града, предлагам следващата среща да бъде на Шереметя в заведението на магистралата/сръбска скара/, имам познат пич там. За ден и час предлагайте вие за да няма повече, ама бил на работа, ще ходя да го взема и т.н. Всеки да си огледа смените, ангажиментите и др. Все пак случва се на човек да закъснее, да не отиде и т.н., което няма лошо, но то не бива да проваля срещата като цяло. :beer : vw fen
:да: :handshake :ahoy

Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido_vw » Вто 27 ное 2007 0:27

rossko
Стига си козерувал бе малоум......к дан си в казармата :fingers

grishitu
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот grishitu » Вто 27 ное 2007 8:51

та за следващата среща викам(казвам) на шаснайстия ден то месец декември да е :D, че после идват едни събития дан'тий работа :)
к'о ше кажете

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Вто 27 ное 2007 13:39

dido_vw написа:rossko
Стига си козерувал бе малоум......к дан си в казармата :fingers

ти пък кога се научи и да пишеш че и забелжки ми правиш.мишок :smackbum

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: re

Мнениеот rossko » Вто 27 ное 2007 13:40

grishitu написа:та за следващата среща викам(казвам) на шаснайстия ден то месец декември да е :D, че после идват едни събития дан'тий работа :)
к'о ше кажете

16.12.2007(неделя)добре.Място и час? :roll: :gruebel

grishitu
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот grishitu » Вто 27 ное 2007 17:30

вие кажете :)

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Вто 27 ное 2007 17:45

айде бе Горна никой ли няма да даде идея сам ли съм?

Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido_vw » Вто 27 ное 2007 19:42

Ами какво ще кажете на АРБАНАСИ на завия таман на анази поляня дето гледа кам В.Т. и ще спрем колите там.Таман ще станат хубави снимки поне и кръчмата е на плизо за по някоя чашка :beer според мен е наи добре таман и на нас и на вас ви е удобно падасе на средата. :banana чакам :?: мнения

Върни се в “Организационен”