grishitu написа:абе какво става тука, тая збирка имаше ли я или не? 3 дена не бях в нета и стават промени за които незнам.збирката къде беше в МОЛ-а или на стадиона, снимки ще има ли, до колко седяхте.при преминаването ми покраи стадиона невидях нищо което да ми прилича на збирка, а за МОЛ-а ............ чия беше тази ginias idea.
благодаря все пак.
Велико Търново - Архив
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
като казвате че колегите от В.Т. не пишели, какво да пишем? като вие колеготе от Г.О. само се чекате, какво, и ние с kibo_tom(извинявам се ако не е написано правилно) ли да почнем да се чекаме. Мисля че сме гоелми хора и можем да се разберем като такива.
- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Тази ginias idea както я нарече ти беше моя.Предложих за МОЛА в 17:30 защото аз трабваше да изчакам колегата ХР да свърши работа ко да доида в 15:00 часа в В.Т. и после да се връштам даго земам ли че бащами да не е петролен магнат се пак и за това предложих така мисля че за всеки щеше да е удобно ако се бяхме сабрали на стадиона как ви снимки щяхме да сме си направили като се мръкне пак в паркинга на МОЛА поне е светло.
- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
като казвате че колегите от В.Т. не пишели, какво да пишем? като вие колеготе от Г.О. само се чекате, какво, и ние с kibo_tom(извинявам се ако не е написано правилно) ли да почнем да се чекаме. Мисля че сме гоелми хора и можем да се разберем като такива.
Ами като сме големи хора нищо нямаше дави барка ако се бяхте сагласи ли пак ви е почнахте да викате за правилата ами нали правилата са саздадени да се нарушават някои път
Няма смисал да се джавка ме повече станалото станало
Ами като сме големи хора нищо нямаше дави барка ако се бяхте сагласи ли пак ви е почнахте да викате за правилата ами нали правилата са саздадени да се нарушават някои път

- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dido_vw написа:като казвате че колегите от В.Т. не пишели, какво да пишем? като вие колеготе от Г.О. само се чекате, какво, и ние с kibo_tom(извинявам се ако не е написано правилно) ли да почнем да се чекаме. Мисля че сме гоелми хора и можем да се разберем като такива.
Ами като сме големи хора нищо нямаше дави барка ако се бяхте сагласи ли пак ви е почнахте да викате за правилата ами нали правилата са саздадени да се нарушават някои път![]()

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
ok

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
за сбирката

- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за сбирката
kibo_tom_8440 написа::lol: Да седна аз на PC, че да видя какво сте направили. Както изглежда нищо не сме направили, т.е. не се е състояла сбирката. Аз също отсъствах от града и не можах да присъствам, но за уречения час и ден бях категоричен, защото това го чепкахме цял месец и мисля че тогава се съобразихме с колегите от Г.О. - да бъде в неделя и в 15,00 часа, защото някои работят и в почивните дни. Така че не ни винете че трябва в последния момент да променяме мястото и часа на срещата. Между другото DIABLO и още един VW са биле на Стадиона. Що се отнася за това че сте биле повече от ВТ, това не е вярно, защото ние бяхме 4 коли а вие 3. За да няма мърморене че вие сте идвали от G.O. пък ние си стоим в града, предлагам следващата среща да бъде на Шереметя в заведението на магистралата/сръбска скара/, имам познат пич там. За ден и час предлагайте вие за да няма повече, ама бил на работа, ще ходя да го взема и т.н. Всеки да си огледа смените, ангажиментите и др. Все пак случва се на човек да закъснее, да не отиде и т.н., което няма лошо, но то не бива да проваля срещата като цяло.![]()

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
та за следващата среща викам(казвам) на шаснайстия ден то месец декември да е
, че после идват едни събития дан'тий работа
к'о ше кажете

к'о ше кажете
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
grishitu написа:та за следващата среща викам(казвам) на шаснайстия ден то месец декември да е, че после идват едни събития дан'тий работа
к'о ше кажете
16.12.2007(неделя)добре.Място и час?

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
вие кажете