Уникална БГ простотия....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Вто 27 ное 2007 10:56

One написа:уелком ту булгаристан

и как човек да си купи нова и лачена кола като завистниците само чакат да те "накажат"
карайте бангии и няма ядове :) :) :)
Деа свинщината....на всяка крачка вече

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 27 ное 2007 10:56

groznika написа:Май наистина опцията е с лягане в алфата... За съжаление ако ни пипнат ще съдят нас за побой и саморазправа, а тъпия бастун с пирончето ще намаже и обезщетение за тежко нанесени леки телесни повреди :lol:

не че те подстрекавам или нещо такова ама.... :twisted:
.... нема страшно ;)
работите си вие по интериора и изведнъж виждате как някой драска колата :shock казвате му културно да спре ама той ви се нахвърлил и почнал и вас да драска с нокти ... случайно се отплеснало дърво(което сте ползвали за работат по интериора) в самозащитен пристъп на агресия, нетипичен за ангелчета като вас ... и така
даже полицаите може да му се отбият

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 27 ное 2007 10:57

Не е Селянин този който е от Прованса ,а този който се държи като такъв

Потребителски аватар
opiten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот opiten » Вто 27 ное 2007 10:59

издебнете ги и яко бой, ако имат комшиите някакви проблеми нека да ги обсадят а не да се правят на вандали. такива само с бой им влиза ума в главата. сигурно са видяли коли от провинцията и за това се гаврят с тях. и аз имам комшии от провинцията при нашия малак паркинг, но до сега не сам виждал подобен вандализъм. аман от комплексари.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 27 ное 2007 11:01

One написа:уелком ту булгаристан

и как човек да си купи нова и лачена кола като завистниците само чакат да те "накажат"
карайте бангии и няма ядове :) :) :)
вадят чисто нова кола от магазина за 100к след 2 дена обратно в сервиза цялата изрисувана с к..ове и спукани 4 гуми.
как ти се вижда :wink: човека си спрял новат акола пред тях :wink:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 27 ное 2007 11:02

А бе на мен само видът ми е толкоз не ангелски, че съм изгорял ако ме хванат куки по нощите на другия край на Сф. Да не говорим, че досието ми е има няма 40 страници...
Чудя се какво да правя.
Саморазправата наистина е лоша опция... за съжаление друга на хоризонта не се вижда освен корсата да си остане в Дупница, мацката да си ходи с рейса на работа и да преглътнем тази простащина, а путьото с пирона да си спи все така спокойно и безнаказано...

Да се чувстваш безсилен е много гадно нещо...

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Вто 27 ное 2007 11:03

hilqdarka написа:
groznika написа:
group® написа:Вариянти:
1. бивше гадже на момчето иска отмъщение(ей коварна работа са жените)
2. момчето подсъзнателно мрази гаджето си че кара лачена корса, а той стара алфа ... и на сън ... опа (малко вероятно, ма знае ли се)
3. комшиите които живеят под, до, над приятелите ти .... ако прийателите ти са пражили купони ала бала или просто се карат нощно време ... луди всекви
и всекви такива идиотии :roll: :evil:
абе легайте в алфата и чакайте

1. Заедно са от доста години, а и не са от София.
2. Абсурд :)
3. Залагам 100% на някой кисел съсед, въпреки, че купони и дума не може да става защото живеят в едностайна сапунерка, където и на половин човек ще му е тясно.

Живеят там от вече месец. Забравих да кажа, че и двете коли са с регистрация "КН".

Май наистина опцията е с лягане в алфата... За съжаление ако ни пипнат ще съдят нас за побой и саморазправа, а тъпия бастун с пирончето ще намаже и обезщетение за тежко нанесени леки телесни повреди :lol:

Ше гледате да няма свидетели :wink:

Ами да, вечерта се е напил нищо не помни паднал е някъде и се е ударил - всичко се случва, когато няма свидетели :lol: може и да му теглите едно е..не, защото болката минава, ама срама остава и ше го е срам да си признае :lol:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 27 ное 2007 11:04

Само ми го дайте тоя драскач да му проведа малко физиотерапия със бухалка :twisted: :a boi de
Това го има само в Булгаристан такива идиоти. Колега спирайте корсичката полирайте я да блесне правите си каше във алфата със по една по дебела тачка и чакате на пусия. Жалко че сте ми на далече иначе на драго сърце щях да дойда и да чакам в кола срещу корсата. За да стане изненадата пълна :twisted: :twisted: :twisted:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 27 ное 2007 11:06

santo_trafficante написа: вадят чисто нова кола от магазина за 100к след 2 дена обратно в сервиза цялата изрисувана с к..ове и спукани 4 гуми.
как ти се вижда :wink: човека си спрял новат акола пред тях :wink:

знам няколко такива случая.....

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 27 ное 2007 11:20

Издебнете го, хванете го, сложете му един чувал на главата после яко бой и накрая го вържете гол на някой стълб без да му сваляте чувала :arrow:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 27 ное 2007 11:22

Stefan написа:Издебнете го, хванете го, сложете му един чувал на главата после яко бой и накрая го вържете гол на някой стълб без да му сваляте чувала :arrow:

или разходка до витоша без обратен транспорт mhihi и без дрехи на връщане mhihi

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 27 ное 2007 11:25

да не е някой бивш либовник :?

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Вто 27 ное 2007 11:30

Много депресанти има в тоя град ! 99 % карам коли с регистаций М , ОВ , КН и кви ли не още ... Какво ли не им праят на колите ... Преди 3 дена ми надупчиха едната гума ( подозирам кои е ) . Само още 1 път да се случи и няма да боцна неговите направо ще ги срежа .... . Да не споменавам ,че А4-то ми го пребоядисвах цялостно зарад това че някои решил да си пробва пирона на него ...... Хубаво ,че има застрахователи и те си плащат ....... Много злоба и завист има в тоя народ :?

Потребителски аватар
THE BATUGATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот THE BATUGATA » Вто 27 ное 2007 11:37

Аз не знам остана ли някой който да не е изревал???Лично на мене едната кола ми е одрана от край до край а другата е с крив капак!!! :076:

catatonia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот catatonia » Вто 27 ное 2007 11:43

Стария голф тройка го карах в София с бургаска регистрация и по тоя повод бе доста изподраскан, да не говорим, че се окраде каквото имаше отвън като капаци на джантите, огледала, емблема, срязаха антената и т.н. Сега четворката е със софийска регистрация и като се прибрах за малко в Бургас осъмнах с надупчена на четири места с шило задна гума. :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”