Деа свинщината....на всяка крачка вечеOne написа:уелком ту булгаристан
и как човек да си купи нова и лачена кола като завистниците само чакат да те "накажат"
карайте бангии и няма ядове![]()
![]()

Уникална БГ простотия....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
groznika написа:Май наистина опцията е с лягане в алфата... За съжаление ако ни пипнат ще съдят нас за побой и саморазправа, а тъпия бастун с пирончето ще намаже и обезщетение за тежко нанесени леки телесни повреди
не че те подстрекавам или нещо такова ама....

.... нема страшно

работите си вие по интериора и изведнъж виждате как някой драска колата

даже полицаите може да му се отбият
издебнете ги и яко бой, ако имат комшиите някакви проблеми нека да ги обсадят а не да се правят на вандали. такива само с бой им влиза ума в главата. сигурно са видяли коли от провинцията и за това се гаврят с тях. и аз имам комшии от провинцията при нашия малак паркинг, но до сега не сам виждал подобен вандализъм. аман от комплексари.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
вадят чисто нова кола от магазина за 100к след 2 дена обратно в сервиза цялата изрисувана с к..ове и спукани 4 гуми.One написа:уелком ту булгаристан
и как човек да си купи нова и лачена кола като завистниците само чакат да те "накажат"
карайте бангии и няма ядове![]()
![]()
как ти се вижда

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
А бе на мен само видът ми е толкоз не ангелски, че съм изгорял ако ме хванат куки по нощите на другия край на Сф. Да не говорим, че досието ми е има няма 40 страници...
Чудя се какво да правя.
Саморазправата наистина е лоша опция... за съжаление друга на хоризонта не се вижда освен корсата да си остане в Дупница, мацката да си ходи с рейса на работа и да преглътнем тази простащина, а путьото с пирона да си спи все така спокойно и безнаказано...
Да се чувстваш безсилен е много гадно нещо...
Чудя се какво да правя.
Саморазправата наистина е лоша опция... за съжаление друга на хоризонта не се вижда освен корсата да си остане в Дупница, мацката да си ходи с рейса на работа и да преглътнем тази простащина, а путьото с пирона да си спи все така спокойно и безнаказано...
Да се чувстваш безсилен е много гадно нещо...
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hilqdarka написа:groznika написа:group® написа:Вариянти:
1. бивше гадже на момчето иска отмъщение(ей коварна работа са жените)
2. момчето подсъзнателно мрази гаджето си че кара лачена корса, а той стара алфа ... и на сън ... опа (малко вероятно, ма знае ли се)
3. комшиите които живеят под, до, над приятелите ти .... ако прийателите ти са пражили купони ала бала или просто се карат нощно време ... луди всекви
и всекви такива идиотии![]()
![]()
абе легайте в алфата и чакайте
1. Заедно са от доста години, а и не са от София.
2. Абсурд
3. Залагам 100% на някой кисел съсед, въпреки, че купони и дума не може да става защото живеят в едностайна сапунерка, където и на половин човек ще му е тясно.
Живеят там от вече месец. Забравих да кажа, че и двете коли са с регистрация "КН".
Май наистина опцията е с лягане в алфата... За съжаление ако ни пипнат ще съдят нас за побой и саморазправа, а тъпия бастун с пирончето ще намаже и обезщетение за тежко нанесени леки телесни повреди
Ше гледате да няма свидетели
Ами да, вечерта се е напил нищо не помни паднал е някъде и се е ударил - всичко се случва, когато няма свидетели

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Само ми го дайте тоя драскач да му проведа малко физиотерапия със бухалка
Това го има само в Булгаристан такива идиоти. Колега спирайте корсичката полирайте я да блесне правите си каше във алфата със по една по дебела тачка и чакате на пусия. Жалко че сте ми на далече иначе на драго сърце щях да дойда и да чакам в кола срещу корсата. За да стане изненадата пълна

Това го има само в Булгаристан такива идиоти. Колега спирайте корсичката полирайте я да блесне правите си каше във алфата със по една по дебела тачка и чакате на пусия. Жалко че сте ми на далече иначе на драго сърце щях да дойда и да чакам в кола срещу корсата. За да стане изненадата пълна

- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много депресанти има в тоя град ! 99 % карам коли с регистаций М , ОВ , КН и кви ли не още ... Какво ли не им праят на колите ... Преди 3 дена ми надупчиха едната гума ( подозирам кои е ) . Само още 1 път да се случи и няма да боцна неговите направо ще ги срежа .... . Да не споменавам ,че А4-то ми го пребоядисвах цялостно зарад това че някои решил да си пробва пирона на него ...... Хубаво ,че има застрахователи и те си плащат ....... Много злоба и завист има в тоя народ 

- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Стария голф тройка го карах в София с бургаска регистрация и по тоя повод бе доста изподраскан, да не говорим, че се окраде каквото имаше отвън като капаци на джантите, огледала, емблема, срязаха антената и т.н. Сега четворката е със софийска регистрация и като се прибрах за малко в Бургас осъмнах с надупчена на четири места с шило задна гума. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”