1bar написа:
1.Настроики на мегаскуирт за няколко часа стават колкото тая кола да я караш чат пат. Ако искаш колата да е като от завода отнема много седмици.
2.Мегата за 300лв. я получаваш в малко странен вид. Тук там и горят някои транзистори, тук там не чете някои датчици. Но ако минимум парите са приоритет човек е готов на някои компромиси.
1.аз при теб съм карал 1 кола за мапване и ти я направи за има нема 5 4аса (говоря за мапването) другите породили се механи4ни проблеми няма ги коментираме ... старо турбо и т.н. , щот те не интересуват никои
Ако говорим за студени стартове и т.н. то тогава една цяла година няма ни стигне за да се направят нужните корекции при температурните разлики в сезоните и разни други дреболии

Кажи ми коя кола е стояла "много седмици" за мапване при теб ....
Без ваште коли !
2. МС-а за 300 кинта го полу4аваш напyлно нормално и не му гори нищо .... Аз ли4но имам около себе си 3 които работят(всеки ден) ве4е над половин година и нямам НИКАКВИ грижи !!!
Ако все пак искаме да сме модерни и имаме нужда от кутиика за да не е в странен вид МС-а ... то тя също се предлага за скромната сума от 50 кинта ....
тфа е кутииката !