Как се сваля кората на вратата на багажника - Голф 4...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Как се сваля кората на вратата на багажника - Голф 4...
Заднита чистачка не баца и предприех ремонт, но закъсах още на кората....отвих 2-те болтчета на дръжките за ръцете ама след тва след много дърпане се отказах....
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
gomez написа:Аз съм я свалял, ама си спомням че ме обиди!!!
....праиш ситуацията като да паднеш пред блока и да си нажулиш колената и като се прибереш горе майка ти и баща ти да ти дадът един пердах че чак да забраиш за колената....сеш се...като нямаш желание да помагаш не мисля че има смисъл да пишеш, за да казваш че няма да помогнеш...все в гъз и се в моя така че смисъл = 0
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
IVDIM написа:провери предпазителите и жиците от купето за капака в десния гумен машон 90% от повредите е там ако не по внимателно с кората щипките са много здрави става едно трошене
почти съм свалил кората...остана 4-5 щипки само....като отворя ще замеря дали стига ток...ако не стига тогава ще се боря с кабелите...бушона е здрав...27 е май...
къде е тоя десен гумен маншон?
-
- Автомобил:
- Двигател:
имам два гумени маншона намират се между пантите и амортисьорите ма капака жиците минават през левия за десния съм те излъгал не нарочно в момента имам работа но след обед може да метна едно око на моята за да ти помогна обикновено влизат три жици черна(чисто или с няква цветна нишка)-контакт,кафява-твърда маса-винаги и трета друг цвят непомня какъв идва управление от лоста за чистачките ако има нещо питай
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
IVDIM написа:имам два гумени маншона намират се между пантите и амортисьорите ма капака жиците минават през левия за десния съм те излъгал не нарочно в момента имам работа но след обед може да метна едно око на моята за да ти помогна обикновено влизат три жици черна(чисто или с няква цветна нишка)-контакт,кафява-твърда маса-винаги и трета друг цвят непомня какъв идва управление от лоста за чистачките ако има нещо питай
РАЗБРАХ! БЛАГОДАРЯ! Слизам след малко да замеря...