бучи пък не върви
- ivan123
- Автомобил:
- Двигател:
голф
колега на някое страмно дава6 на мапка предавка и газ изединпат така 7щие видеш ако е саединштел
А бе човек сьидинител се усеща много бе.Как не можеш да разбереш.Той като боксува оборотите се дигат,двигателя се натоварва много ти няма как да не го усетиш.Нормално ли си отделя сьединителя?Ако е високо пак си е симптом.На задна Прави ли ти проблеми като вкарваш?Придьрпва ли ти?Ако толкова не разбираш дай на някой майстор да се качи за 1но крьгче,веднага ще се разбере.
Успех

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
А случайно да не ти се е скапало жилото на газта или на съединителя (мен на съединителя ми прави подобни проблеми при високите обороти).
Съединителя не е малък ремонт по- добре почни от ефтините разходи към по- скъпите (аз така правя поне). + това голфа не е московец да му сменяш съединител през 20 000 ами доста отгоре (аз за 3 години ще станат скоро не съм пипал нищо друго освен жило на съединител а карам доста и лично и служебно ).
Съединителя не е малък ремонт по- добре почни от ефтините разходи към по- скъпите (аз така правя поне). + това голфа не е московец да му сменяш съединител през 20 000 ами доста отгоре (аз за 3 години ще станат скоро не съм пипал нищо друго освен жило на съединител а карам доста и лично и служебно ).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”