Ламапа за износване на накладките на спирачките на поло аех?
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ламапа за износване на накладките на спирачките на поло аех?
Колеги да ви питам за полото ми 1.4аех мотор 98г май месец има ли някоя лампа на таблото когато накладките се износят до определена степен вътре на табло да свети.И също да ви питам лампа за резервата на горивото няма нали? Мерси предварително 

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Колега твоето табло такова ли е като моето или е от по-новите дето са с уредите за темп и бенз посредата горе ,а не долу отстрани?
Та виж на моето отдолу дето са му екстрените лампички колко липсват ФАБРИЧНО
Сложих на всяка дупка лампичка ама просто не случайно са били без - нищо не светна. Та едната беше за бензина,едната за не сложен колан, едната с означение CAT и още някви дето не ги разбрах, ама досега нито една не ми е светвала , та заключението според мен по въпроса ти е - Един Господ знае имаш ли или нямаш такива лампи (по-принцип са предвидени в таблото)
[/img]
Та виж на моето отдолу дето са му екстрените лампички колко липсват ФАБРИЧНО

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Ламапа за износване на накладките на спирачките на поло
Gesha_GTI написа:Колеги да ви питам за полото ми 1.4аех мотор 98г май месец има ли някоя лампа на таблото когато накладките се износят до определена степен вътре на табло да свети.И също да ви питам лампа за резервата на горивото няма нали? Мерси предварително
- За да не се чудиш излишно виж на накладките има ли датчик с кабелче за износването

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch написа:Колега твоето табло такова ли е като моето или е от по-новите дето са с уредите за темп и бенз посредата горе ,а не долу отстрани?
Та виж на моето отдолу дето са му екстрените лампички колко липсват ФАБРИЧНОСложих на всяка дупка лампичка ама просто не случайно са били без - нищо не светна. Та едната беше за бензина,едната за не сложен колан, едната с означение CAT и още някви дето не ги разбрах, ама досега нито една не ми е светвала , та заключението според мен по въпроса ти е - Един Господ знае имаш ли или нямаш такива лампи (по-принцип са предвидени в таблото)
[/img]
Абсолютно същото като твоето доло отстрани са ми за темперетурата на двигателя и за бензина.
И междо другото на снимката в гаража ти видях че си си направил много яко да свети часовника и брояча на километри

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ламапа за износване на накладките на спирачките на поло
Теодор написа:Gesha_GTI написа:Колеги да ви питам за полото ми 1.4аех мотор 98г май месец има ли някоя лампа на таблото когато накладките се износят до определена степен вътре на табло да свети.И също да ви питам лампа за резервата на горивото няма нали? Мерси предварителноЗа да не се чудиш излишно виж на накладките има ли датчик с кабелче за износването
ако има значи имаш и индикация за това/лампа/на таблото
![]()
Благодаря и на теб колега ще погледна

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”