Ламапа за износване на накладките на спирачките на поло аех?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ламапа за износване на накладките на спирачките на поло аех?

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 05 дек 2007 20:08

Колеги да ви питам за полото ми 1.4аех мотор 98г май месец има ли някоя лампа на таблото когато накладките се износят до определена степен вътре на табло да свети.И също да ви питам лампа за резервата на горивото няма нали? Мерси предварително :wink:

Потребителски аватар
zmz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmz » Сря 05 дек 2007 20:34

не колега няма лампа само стрелки4ката но не и се доверявай много

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Сря 05 дек 2007 20:50

Колега твоето табло такова ли е като моето или е от по-новите дето са с уредите за темп и бенз посредата горе ,а не долу отстрани?

Та виж на моето отдолу дето са му екстрените лампички колко липсват ФАБРИЧНО :roll: Сложих на всяка дупка лампичка ама просто не случайно са били без - нищо не светна. Та едната беше за бензина,едната за не сложен колан, едната с означение CAT и още някви дето не ги разбрах, ама досега нито една не ми е светвала , та заключението според мен по въпроса ти е - Един Господ знае имаш ли или нямаш такива лампи (по-принцип са предвидени в таблото)
Изображение
Изображение[/img]

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Ламапа за износване на накладките на спирачките на поло

Мнениеот Теодор » Сря 05 дек 2007 21:11

Gesha_GTI написа:Колеги да ви питам за полото ми 1.4аех мотор 98г май месец има ли някоя лампа на таблото когато накладките се износят до определена степен вътре на табло да свети.И също да ви питам лампа за резервата на горивото няма нали? Мерси предварително :wink:
    За да не се чудиш излишно виж на накладките има ли датчик с кабелче за износването :idea: ако има значи имаш и индикация за това/лампа/на таблото :wink:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 05 дек 2007 21:23

Anbuch написа:Колега твоето табло такова ли е като моето или е от по-новите дето са с уредите за темп и бенз посредата горе ,а не долу отстрани?

Та виж на моето отдолу дето са му екстрените лампички колко липсват ФАБРИЧНО :roll: Сложих на всяка дупка лампичка ама просто не случайно са били без - нищо не светна. Та едната беше за бензина,едната за не сложен колан, едната с означение CAT и още някви дето не ги разбрах, ама досега нито една не ми е светвала , та заключението според мен по въпроса ти е - Един Господ знае имаш ли или нямаш такива лампи (по-принцип са предвидени в таблото)
Изображение
Изображение[/img]

Абсолютно същото като твоето доло отстрани са ми за темперетурата на двигателя и за бензина.
И междо другото на снимката в гаража ти видях че си си направил много яко да свети часовника и брояча на километри :wink:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ламапа за износване на накладките на спирачките на поло

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 05 дек 2007 21:24

Теодор написа:
Gesha_GTI написа:Колеги да ви питам за полото ми 1.4аех мотор 98г май месец има ли някоя лампа на таблото когато накладките се износят до определена степен вътре на табло да свети.И също да ви питам лампа за резервата на горивото няма нали? Мерси предварително :wink:
    За да не се чудиш излишно виж на накладките има ли датчик с кабелче за износването :idea: ако има значи имаш и индикация за това/лампа/на таблото :wink:

Благодаря и на теб колега ще погледна :wink:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 05 дек 2007 21:27

zmz написа:не колега няма лампа само стрелки4ката но не и се доверявай много

Да и на голфа нямам лампичка та съм свикнал. :beer

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”