Кажете от какво може да е проблема с дългите ? И другото което много се чудя как като махна бушоните за къси и дълги фара продължава да свети?
flash написа:Здравейте колеги днеска докато пътувах за София на околовръсното ми се включиха сами дългите светлини![]()
опитвам се да ги изключа по нормалния начин доста пъти нестава , отбих и реших да махна бушоните за дългите на левия и десния фар (11 и 12 бушон) и да ми останат само късите за да не влизам в София на дълги. Махам 11 бушон дългия ляв огасва , махам 12 десния остава да свети на дълги
![]()
махам бушона за късите светлини на десния пак продължава да свети
, стигнах до нас (кой знае колко псувни сам отнесъл
) гася колата десния фар си остана да свети! Махнах аз буксата на фара за да не ми падне акумулатора и огасня (нямаше вече как) .
Кажете от какво може да е проблема с дългите ? И другото което много се чудя как като махна бушоните за къси и дълги фара продължава да свети?
kris11 написа:с разделни лупи ли си за дълги и къси или фар с крушка Н4.
Ако е Н4 има мн. голяма вероятност стопена нишка да закъсява къси и дълги на десния фар. Смени крушката
ifidik написа:това с дъжда все повече ме замисля ,че кабелите са престъргани и окъсяват.пиши какъв е ефекта с бушон на габарита?така ще се насочим на някъде.при изваден бушон на къси и дълги все от някъде му е дошло захранване.като изгаси колата и фара продължи да свети габаритите бяха ли изкл.?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 79 госта