Демонтират бензиностанция на Околовръстното в София

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Демонтират бензиностанция на Околовръстното в София

Мнениеот dude » Съб 08 дек 2007 21:38

Служителка твърди, че общината не е обезщетила напълно собственика

Днес започна разрушаването на бензиностанция на разклона към Драгалевци на Околовръстното шосе в столицата. До момента е демонтирана само една мантинела от бензиностанцията, но предстои цялостен процес на демонтаж.

Теренът е собственост на Столична община и има издадено постановление от градската прокуратура за освобождаването на общинския терен.

Според служителка на бензиностанцията Столична община не е обезщетила собственика за терена на бензиностанцията, а са го обезщетили за съседен на бензиностанцията терен, който се намира зад нея, предаде агенция Фокус. По думите й вчера в 17 ч. на собственика Димитър Христов Георгиев е връчена заповед за напускане в седемдневен срок. В заповедта пише, че той има право на обжалване в 14-дневен срок.

Според началника на столичния инспекторат Гален Ганчев срокът, в който собственикът на бензиностанцията е трябвало сам да освободи терена за пътя, е изтекъл и се очаква се до седмица да бъде разрушена цялата бензиностанция.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 08 дек 2007 21:54

Не съм 100% сигурен но ако е тази дето я даваха по БТВ новините тя е преди светофара на Суходол и е една от най-фалшивите с най-некачествено гориво в София.

Потребителски аватар
stinka
Автомобил: pasat b5 i pasat b3
Двигател:

Мнениеот stinka » Съб 08 дек 2007 21:58

ako e суходолската ,прав си колега-сипвах един път нафта там ,голям зор после. :twisted:

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Съб 08 дек 2007 23:39

Тая бензиностанция е като идваш от широкото на околовръстното тоест от Бояна или иначе казано посока люлин - младост се пада в ляво на 50 метра преди светофара за разклона за драгалевци и хладилника. Бензина там също е голям боклук,не съм виждал и коли да зареждат не знам тоя какво се оплаква толкоа като сигурно на месец ако заредят 10 коли бие капата.. явно става въпрос за пране на пари ама ми е чудно ако е така как толкова много се обажда ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”