Служителка твърди, че общината не е обезщетила напълно собственика
Днес започна разрушаването на бензиностанция на разклона към Драгалевци на Околовръстното шосе в столицата. До момента е демонтирана само една мантинела от бензиностанцията, но предстои цялостен процес на демонтаж.
Теренът е собственост на Столична община и има издадено постановление от градската прокуратура за освобождаването на общинския терен.
Според служителка на бензиностанцията Столична община не е обезщетила собственика за терена на бензиностанцията, а са го обезщетили за съседен на бензиностанцията терен, който се намира зад нея, предаде агенция Фокус. По думите й вчера в 17 ч. на собственика Димитър Христов Георгиев е връчена заповед за напускане в седемдневен срок. В заповедта пише, че той има право на обжалване в 14-дневен срок.
Според началника на столичния инспекторат Гален Ганчев срокът, в който собственикът на бензиностанцията е трябвало сам да освободи терена за пътя, е изтекъл и се очаква се до седмица да бъде разрушена цялата бензиностанция.

Демонтират бензиностанция на Околовръстното в София
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тая бензиностанция е като идваш от широкото на околовръстното тоест от Бояна или иначе казано посока люлин - младост се пада в ляво на 50 метра преди светофара за разклона за драгалевци и хладилника. Бензина там също е голям боклук,не съм виждал и коли да зареждат не знам тоя какво се оплаква толкоа като сигурно на месец ако заредят 10 коли бие капата.. явно става въпрос за пране на пари ама ми е чудно ако е така как толкова много се обажда ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”