N1P0 написа:POLO GTI написа:Аз вътрешното огледало го използвам само ако искам да погледна към седящите на задната седалка.....не случайно външните огледала се наричат "огледала за обратно виждане"просто съм си свикнал да карам на тях
A така обясни им. Не може да разберете защото не сте се опитвали, наистина почти не е нужно задно стъкло особено на такава малка кола. Имам 75% фолио което ще рече почти нищо не се вижда отзад, камоли да мия стъкло (ако е на зор има ОМВ и може сам да си го миеш) и наистина аз никога не използвам чистачката и също така задната пръскалка не ми работи. Никаква трудност не ми представлява че не се вижда. Помислете микробусите с кви размери са и без задно огледало... а вие егати проблема го направихте ако нямало задна чистачка
До тука добре ... ама с тая форма ... ако имаш един моторист който кара зад тебе ... и нацепиш спирачките ... нито ще е в лявото, нито ще е в дясното СТРАНИЧНО ОГЛЕДАЛО за ОБРАТНО ВИЖДАНЕ ... а ще е ...... познайте къде ...... ????? ...... в БАГАЖНИК-аааааааа.
А понеше в БГ тия ненормалници са много (с моторите) по добре да си имаш и огледалце и чистачка и всичко!