проблем с централното
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с централното
колеги моля помогнете...днеска спирам пред блока,заклучвам колата и повече не мога да я отклуча.клуча се варти но нито отклучва нито заклучва...и това ми се случва за паржи пат...Голфа е с 2 врати
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: проблем с централното
svetulcho написа:колеги моля помогнете...днеска спирам пред блока,заклучвам колата и повече не мога да я отклуча.клуча се варти но нито отклучва нито заклучва...и това ми се случва за паржи пат...Голфа е с 2 врати
А той добре е с две врати но ако искаш кажи и кой модел е че иначе едно гадаене пада, и дали е електрическо или вакуумно заключването.

- Glove
Има няколко варянта, изгорял предпазител, изтущен акомулатор, проблем по трасето на централнот ( пропуск ), ако има такъв се чува свистене там където е пропуска и повреден мотор на централното. Дали работи мотора можеш да разбереш акто се опиташ да заключиш или отключиш и се вслушаш от страната на десния стоп, зад него е мотора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ssss
според мен е предпазител...но как така изведнаж стана така и аз не мога да си го обесня...все едно вкарвам клуча в нищо така се варти...идея нямам как ще я отклучвам
- Glove
Я погледни тази тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=69537 , по-надоло има един линк погледни и него.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”